Datum vydání Life Is Strange: True Colors je za dveřmi
Gaming Článek Datum vydání Life Is Strange: True Colors je za dveřmi

Datum vydání Life Is Strange: True Colors je za dveřmi

Jakub Osička

Jakub Osička

29. 8. 2021 12:47

Pokračování úspěšné příběhové série je téměř zde.

Reklama

Věrní fanoušci srdceryvných příběhových her, pozor! Další pokračování ságy Life is Strange už klepe na dveře. Od prvního majstrštyku, kterým nás provedla dvojka Maxine & Chloe už uběhla nějaká doba, ale série si i následně udržela kvalitní narativ – ať už se bavíme o předskokanovi Before the Storm pod taktovkou Deck Nine nebo plnohodnotné „dvojce“ opět v režii studia DONTNOD.

Life is Strange s telepatií a emocemi

Life is Strange: True Colors má na svědomí opět Deck Nine a vyprávět bude příběh hlavní hrdinky Alex a jejího zesnulého bratra. Není už žádným tajemstvím, že i tentokrát přijdou na scénu superschopnosti. Alex totiž vnímá emoční aury lidí kolem sebe a dokáže jejich pocity číst telepaticky číst, což jí pomáhá odhalit příčiny toho, proč se dotyční cítí tak, jak jejich aura právě vyzařuje.

Byť Square Enix přímo prezentaci na letošním Gamescomu neměl, True Colors se objevilo v rámci Future Games Show. V krátkém gameplayi se můžete podívat právě na to, jak Alex dokáže své schopnosti používat.

Datum vydání 10. září 2021

Datum vydání je stanoveno už na 10. září. Cena byla stanovena na 60 EUR - tedy úroveň běžných „áčkových“ titulů, nicméně není se moc čemu divit – série Life is Strange nejednou dokázala, že silný storytelling umí skvěle. Předobjednávku přímo na Steamu najdete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama