Dead by Daylight míří na mobilní zařízení
Gaming Článek Dead by Daylight míří na mobilní zařízení

Dead by Daylight míří na mobilní zařízení

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

22. 6. 2019 15:09

Co takhle nějaký ten survival ve vlaku?

Reklama

Vývojáři z Behaviour Interactive oficiálně oznámili, že jejich asymetrická horrorová hra Dead by Daylight vyjde do konce roku 2019 na mobilní platformy iOS a Android. Ke stažení tedy budou na App Store a Google Play. Momentálně si hra prochází beta testováním, a proto není určen přesný datum vydání. S největší pravděpodobností se mobilní verze nebude moc lišit od původní PC či konzolové. Některé změny by ale měly být provedeny především v UI, která by se měla nakonfigurovat pro mobilní zařízení. Vývojáři jinak tvrdí, že jádro hratelnosti a herní mechanismy zůstanou stejné.

Dead by Daylight je multiplayerová 4v1 horrorová hra, kde jeden hráč zaujme roli masového vraha, a další čtyři hráči hrají za přeživší, kteří se snaží před zabijákem uniknout.

Ti z vás, kteří chtějí zůstat v obraze a mají zájem o mobilní verzi Dead by Daylight, se mohou zaregistrovat na oficiálním webu, a tím si hru předregistrovat. Momentálně je ale Dead by Daylight dostupné na PC, PlayStation 4, Xbox One a od 24. září 2019 se dostane i na Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama