Deathmatch a další herní režimy pro Valorant jsou ve vývoji
Gaming Valorant Článek Deathmatch a další herní režimy pro Valorant jsou ve vývoji

Deathmatch a další herní režimy pro Valorant jsou ve vývoji

David Jiránek

David Jiránek

5. 6. 2020 16:58

Termín vydání očekávaného herního módu je zatím neznámý.

Reklama

Vývojáři z Riot Games se podělili o nové informace ohledně připravovaných herních režimů. Na čem teď pracují a jak zůstane Spike Rush ve hře navždy?

Spike Rush

Prvním herním režimem, krom klasických her, je nedávno představený Spike Rush. Hry trvají jen zlomek času oproti standardnímu módu a přinášejí nové herní mechaniky, jako například speciální orby, které vám dají výhodu nad soupeřem.

Cílem Riotu bylo přidat do hry rychlý herní režim, při kterém si můžete vyzkoušet nové agenty, jejich schopnosti, zbraně a přitom tím nestrávit přes 40 minut.

Deathmatch a další herní režimy pro Valorant jsou ve vývoji

Otázkou však zůstává, zda Spike Rush zůstane ve hře trvale. Vývojáři předpokládají, že se samotná hra bude vyvíjet. Plánují se jak dočasné herní režimy, tak stálé. Spike Rush zatím nepatří do jedné z nich. Až blízká budoucnost ukáže, zda tento herní mód zůstane ve hře. Zatím se navíc jedná o betu.

Spike Rush navíc projde lehkými změnami. Plánuje se například přidání dalších orbů. Zejména hratelnost a oblíbenost u komunity nakonec rozhodne.

Kde je deathmatch?

Ačkoliv Riot nemůže sdělit přesné datum vydání, na deathmatchi se pracuje. Riot komunitu slyší a herní režim již nějakou dobu ve vývoji. Zároveň se pracuje i na mnoha dalších herních módech. Na vše si ale musíme počkat. Mezitím vývojáři uvítají konstruktivní zpětnou vazbu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama