Deset tipů, jak s monitory Predator zlepšit svůj skill ve hrách
Partnerský obsah Článek Deset tipů, jak s monitory Predator zlepšit svůj skill ve hrách

Deset tipů, jak s monitory Predator zlepšit svůj skill ve hrách

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

29. 11. 2018 06:26

I monitor má vliv na váš výkon ve hře.

Reklama

Už jste unaveni ztrátami v bitvách? Pokud chcete zlepšit své herní schopnosti, můžeme vám pomoci. Všichni víme, že nejlepší profesionálové v řadě Intel Extreme Masters se profesionály nenarodili, dostali se tam, kde jsou, zdokonalováním rad a triků. Podívejte se na ně, vyzkoušejte je a kdo ví, možná budete vítězem soubojů dříve, než si myslíte.

Klíčem je trénink

Byť se jedná o hry, neznamená to, že se nemůžete zlepšit pomocí trénování. Ačkoli to není fyzický trénink, pracování na vašich dovednostech zabere tolik času jako u jakéhokoliv jiného sportu. A pokud zvolíte monitor s technologií VisionCare, budou vaše oči při dlouhých tréninkových sezeních chráněny, takže budete fit pro nekompromisní boj.

Vyberte si dobře hru

Hra musí udržet vaši pozornost a soustředění, abyste byli připraveni na hodiny hraní potřebných k postupu. A pokud se budete snažit dosáhnout co nejvýše, nezastavujte se jen u svého monitoru. Překročte standard s technologií sledování pohybu očí Eye-tracking. Tato technologie hraní chytře obohacuje o akce, které zvládne pohyb vašich očí.

Deset tipů, jak s monitory Predator zlepšit svůj skill ve hrách

Vyznejte se v ovládání

Pořádně se s vybranou hrou seznamte a případně si upravte nastavení, aby vám co nejlépe vyhovovalo. S myší, co má hodně tlačítek, můžete nějaké akce přesunout z klávesnice a tím ušetřit druhé ruce.. Pokud znáte všechna tlačítka a víte, co dělají, nikdy pro správný pohyb neztratíte ani zlomek sekundy. S nízkou odezvou, jako je ultrarychlá 1 ms, bude váš vstup prostřednictvím myši, joysticku nebo závodního volantu perfektně synchronizován s hrou na monitoru a nižší vstupní zpoždění bude mít za následek větší přesnost hraní.

Přizpůsobte se

Nebuďte frustrovaní, když se vám na začátku nebude dařit. Chce to trpělivost a dopřát si čas na zlepšování.. Když dosáhnete nejvyšší úrovně, nebojte se vrátit se na nižší a zopakovat to znovu. Využijte funkce, jako je Predator GameView pro rychlé přizpůsobení vašeho monitoru nastavením ve hře, kterou hrajete, a to díky uloženým profilům pro závodní, akční a sportovní hry.

Učte se od profesionálů

Sledování soutěžních turnajů nebo streamů profesionálních hráčů dokáže udělat hodně. Nejen, že jsou fantastickými hráči, ale jde také o dobrý způsob, jak se dozvědět o nejnovějších sestavách/metách/tricích apod. A to je také něco, co vám při soutěžním hraní poskytne skutečně velkou výhodu. Profesionálové se často pohybují tak rychle, že je snadné vynechat zásadní detail. NVIDIA G-SYNC přesně synchronizuje počet snímků grafické karty s obnovovací frekvencí monitoru, aby se zabránilo vzniku duchů a trhání obrazu. Díky minimalizaci zadrhávání už vám neunikne nic – ani nejmenší pohyby nebo útok nepřítele.

Deset tipů, jak s monitory Predator zlepšit svůj skill ve hrách

Opakování = úspěch

Zahrajte si část či úroveň 20 až 30krát. Toto opakování je místem, kde se tvoří skutečné dovednosti. Pokaždé, když úroveň zopakujete, vylepšujete své herní schopnosti – i 3× v řadě za sebou je lépe než jen jednou – a totéž platí i pro vaše monitory: sestava více monitorů s minimálními rámečky ZeroFrame vám umožní vidět více a užít si opravdu úchvatné zážitky.

Ukažte svůj skill

Ohromte své přátele tím, že jim ukážete souboj 1v1 nebo prostě několik kol. Díky třem velkým 35" monitorům s celkovým rozlišením 12K si vaši přátelé budou při sledování vašich nejlepších výkonů vychutnávat zážitky jako v kině. Nebo zažijí úplné ponoření do hry, aby se stali vašimi nejlepšími kritiky.

Dejte si pauzu

Je třeba hrát s rozumem. Poslední věc, kterou chcete, je být úplně posedlí hrou. Nadměrné hraní může efektivitu snížit.. Udělejte si přestávku každou hodinu či dvě, a dejte očím a mozku vydechnout. Vybavte se monitorem s technologiemi Acer Flickerless a BluelightShield, které vám proti unavenému soupeři přinesou body navíc.

Deset tipů, jak s monitory Predator zlepšit svůj skill ve hrách

Mějte oči otevřené

Precizně se seznamte se hrou a cíli. Vždy budou existovat skryté detaily, které vám pomohou rychleji vyřešit záhady, najít lepší trasy, proklouznout skrz armádu nepřátel nebo hlouběji porozumět příběhu. Takže, pokud zrovna nehrajete deathmatch, dejte si na tyto prvky pozor. Zvolte monitor s technologií Acer HDR Ultra a DarkBoost pro vyšší kontrast obrazu a zřetelnější detaily v tlumeném prostředí, abyste mohli vidět, co se nachází ve stínu.

Vybavte se

Někdo tvrdí, že je kvalita používané herní výbavy naprosto zásadní, zatímco jiní budou tvrdit, že 100 % úspěchu je o vašich schopnostech. Pravda je spíše někde uprostřed. Vskutku se můžete stát profesionálem bez nejlepší herní výbavy – existují vzácné příklady profesionálních hráčů, kteří hrají na staré školní výbavě a stále jsou na vrcholu. To je spíše výjimka, nikoli pravidlo. Vysoce citlivá myš s doplňkovými programovatelnými tlačítky a monitor s vysokou obnovovací frekvencí 240 Hz vám pomohou při cestě na vrchol.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama