Detroit: Become Human až druhou nejprodávanější krabicovkou
Gaming Článek Detroit: Become Human až druhou nejprodávanější krabicovkou

Detroit: Become Human až druhou nejprodávanější krabicovkou

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

5. 6. 2018 16:15

Hned první týden po vydání hra neměla konkurenci, nyní ji najdeme až na druhém místě. Kdo ji překonal?

Reklama

Po krátké pauze vám zase přinášíme statistiky z Velké Británie. Opět budeme sledovat, jak jdou v místních obchodech na odbyt krabicové verze. Po týdnu, kdy prodejům bezkonkurenčně vládla nová trojce her Detroit: Become HumanState of Decay 2Dark Souls 1 Remastered (pro PS 4 a XO) právě v tomto pořadí, se nám žebříček trochu ustálil.

První příčka patří hře, která se už od konce loňského září drží stále na špici. EA Sports si se svou FIFA 18 může být stále jistá i po tolika měsících. Možná se vám to může zdát divné, když ani ne za čtyři měsíce můžeme jít do obchodu pro nový ročník. Na druhé místo se posunul vítěz minulého týdne -  akční adventura z pohledu třetí osoby, Detroit: Become Human. Ani na bronzovém místě nenajdeme nováčka, FPS Far Cry 5 s otevřeným světem má stále co nabídnout.

Kromě první trojky musíme zmínit také dvě novinky, které si vysloužili 5. a 6. místo. První z nich je Sega Mega Drive Classics, která svým zájemcům nabídne přes 50 klasických retro her od několika různých žánrů. O šestou příčku se zasloužil Street Fighter 30th Anniversary Collection. Ten vám v rámci oslav 30. výročí nabízí připomenout legendární arkádové zážitky, nebo se utkat s kamarády v několika různých režimech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama