Devil May Cry zná své datum vydání na Switch
Gaming Článek Devil May Cry zná své datum vydání na Switch

Devil May Cry zná své datum vydání na Switch

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

23. 6. 2019 13:37

Další port na NIntendo.

Reklama

Před více než měsícem bylo oznámeno, že se chystá port původní Devil May Cry na Nintendo Switch, ale nebylo upřesněno datum vydání. Nyní Capcom společně s NIntendem tento den na 24. června 2019 pro západní trh. Hru si už nyní lze pořídit přes Nintendo Game Store za $19,99.

Dále víme, že Devil May Cry je pro jednoho hráče, a na jeho instalaci bude potřeba 9,2 GB volného místa. Taky se dá nejspíše očekávat, že hra poběží na 30 FPS, kvůli slabšímu HW u Nintendo Switch, ačkoliv na ostatních systémech dosahuje 60 FPS.

Devil May Cry je akční hack and slash videohra, kterou vytvořilo i vydalo vývojářské studio Capcom, původně na PlayStation 2 v roce 2001. Hlavní postavou v této herní sérii je Dante, lovec démonů, který se chce pomstít za smrt své matky. Hra je specifická pro svůj stylový i brutální akční souboj pomocí meče a dvou zbraní, kterými hrdina morduje krvelačné démony.

Původní Devil May Cry je dostupné i na PC, PlayStation 4 a Xbox One, a to společně i s druhým a třetím dílem v Devil May Cry HD Collection.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama