Diablo Immortal se blíží
Gaming Článek Diablo Immortal se blíží

Diablo Immortal se blíží

Thundarr

Thundarr

8. 3. 2019 05:01

Diablo pro mobilní zařízení se kvapem blíží. Blizzard oznámil tento projekt na posledním Blizzconu .

Reklama

Čínská společnost, která spolupracuje na tvorbě Diabla Immortal, před pár dny nechtěně zveřejnila informaci, že by tento titul měl být vydán na jaře tohoto roku. Informaci stáhli, nicméně zachycena byla.

Podle uživatelů Redditu je nyní Diablo Immortal uvedeno v seznamu předregistrace na Google Play, což prý ještě nedávno nebylo. Samozřejmě předregistrace byla možná na stránkách Diabla. Proto je možné, že jste se již předpřihlásili před několika měsíci.

Diablo Immortal se blíží

Po BlizzConu jste mohli předběžně zaregistrovat do hry na Google Play, to je správně, nicméně Diablo Immortal nebylo uvedeno na seznamu Play Store a Blizzard's Play Store. Bylo jen uvedeno, že hra se chystá a pravděpodobně se "někdy" objeví.

Diablo Immortal se blíží

Připomeňme si ještě, že oznámení Diabla Immortal na Blizzconu bylo zklamáním, jednoduše proto, že všichni očekávali vydání nové verze Diabla pro PC nebo alepoň alespoň nové rozšíření. Vývojáři ale představili Diablo pro mobilní zařízení. Nyní už se komunita uklidnila a trpělivě čeká na tento projekt. Pevně doufáme, že Blizzard pracuje i na PC verzi, jen to drží stále pod pokličkou, jelikož pravděpodobně nejsou v tomto projektu tak daleko, jak by si představovali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama