Divák na Twitchi dostal ban, pro unban si  došel osobně
Zajímavosti Článek Divák na Twitchi dostal ban, pro unban si došel osobně

Divák na Twitchi dostal ban, pro unban si došel osobně

Adam Král

Adam Král

3. 9. 2022 11:57

Mladý divák jednoho ze streamerů dostal ban, pro zrušení zákazu si došel osobně.

Reklama

Bany k fungování na Twitchi zkrátka patří. Zákazy dostávají jak streameři, kteří tak nemohou vysílat, tak jejich chat – v tom se občas někteří diváci neumí chovat slušně, a tak administrátoři okolo tvůrce dospějí k tomu, že je dotyčného potřeba uklidnit banem. Samozřejmě se může stát, že ban dostane člověk neoprávněně. K odvolání slouží tzv. unban formulář, který může kdokoliv vyplnit. Jeden z diváků streamera Jaystreazy se rozhodl dojít si pro zrušení osobně.

Unban a výhody ve vysílání

Jeden z diváků tvůrce s přezdívkou jaystreazy dostal ban. Nemyslel si ale, že je to úplně oprávněné, a tak podal žádost o zrušení banu. Místo toho, aby jen poslal formulář, samotného streamera vyhledal a o zrušení požádal osobně. Divák, který se představil jako Toast, streamera pěkně pozdravil a řekl mu, že svého chování hluboce lituje a jestli by nemohl dostat druhou šanci. Aby si nemusel dělat těžkou hlavu, nechal tvůrce rozhodnout svůj chat.

Ostatní diváci rozhodli, že si Toast zaslouží další šanci. Nadšený divák tak dostal unban a chystal se odejít. Streamer ho zastavil a řekl, aby s ním chvíli zůstal, a tak se vydali po lokálních obchodech. Celý chat chtěl, aby divák dostal status moderátora. Přestože se tak nestalo, po zbytek streamu byl Toast takovým VIP kanálu.

Streamer a jeho divák navštívili několik míst, než se jejich cesty rozdělili a každý se vydal domů. Tvůrce dokonce nabídl, že mladého diváka vezme domů, což Toast odmítl a oba si šli svou cestou. Zdá se tak, že strategie požádat o unban streamera osobně, sklízí úspěch. Uvidíme, jestli někdo Toastův kousek zopakuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama