Divoká spekulace hovoří o údajné časové exkluzivitě GTA VI pro PlayStation 5
Zajímavosti Článek Divoká spekulace hovoří o údajné časové exkluzivitě GTA VI pro PlayStation 5

Divoká spekulace hovoří o údajné časové exkluzivitě GTA VI pro PlayStation 5

Radek Raudenský

Radek Raudenský

16. 9. 2020 15:28

Je toho Sony skutečně schopné?

Reklama

Na internetu se objevuje každý den spousta spekulací. Když se ale jedná o Grand Theft Auto VI, vždycky zpozorníme. O této hře totiž nevíme vůbec nic a spekulaci, kterou vám nyní přineseme, sdílelo hned několik zdrojů. I přes to ale upozorňujeme, že byste jí měli brát s rezervou.

Už několik měsíců se totiž internetem a různými fóry šíří spekulace o údajné exkluzivní dohodě mezi Sony a Rockstarem. Ta je skutečně obrovská. Mimo neznámé leakery se v souvislosti k „obrovské hře“ vyjádřil novinář Imran Khan, který ve videu ze srpna říká, že Sony přinese hráčům obrovské překvapení.

Jsou tu věci, které vás šokují a zjistíte, že Sony rádo rozhazuje peníze, protože uzavřelo limitovanou časovou exkluzivitu. Všichni si řeknete: „Ok, tak tohle je ta hra, kterou jste si vybrali?“ a to ne protože ta hra je špatná, ale protože je obrovská. Ona hra je navíc obecně multiplatformní.

O pár týdnů později přišla zpráva od youtubera Foxy Games UK, který informaci rozšířil. Onou hrou má být Grand Theft Auto VI. Sony má za časovou exkluzivitu zaplatit závratných 750 milionů dolarů, což je téměř čtyřnásobek ceny vývoje GTA V. Ke všemu pak přistupuje nedávno zveřejněné video na redditu, ve kterém se objevují prostřihy několika videí či podcastů, ve kterých youtubeři tvrdí, že Sony přinese obrovskou věc, která ukončí konzolovou válku. Ona hra má být tak obrovským faktorem, že „je jedno, jestli jste fanoušky Xboxu, Nintenda nebo dokonce PC – prostě půjdete a koupíte si PS5.“

Opět upozorňujeme, že spekulace je skutečně divoká a navíc nepodložena ničím jiným, než tím, že první výsledky dohody bylo oznámení měsíční exkluzivity GTA Online pro PlayStation 5 nebo třeba to, že Microsoft zaplatil 75 milionů dolarů jenom za to, aby GTA IV vyšlo i na Xboxu. Snad vše rozluští dnešní PlayStation 5 stream.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama