Do Clash Royale přichází Halloween
Gaming Článek Do Clash Royale přichází Halloween

Do Clash Royale přichází Halloween

Thundarr

Thundarr

31. 10. 2017 13:40

Přichází Halloween, žádná hra nechce zůstat pozadu a vytváří různé eventy, které by co nejvíce pobavily

Reklama

Přichází Halloween, žádná hra nechce zůstat pozadu a vytváří různé eventy, které by co nejvíce pobavily komunitu hráčů. Ani oblíbený Clash Royale nezůstává pozadu a připravil si pro hráče Halloween turnaj.

Do Clash Royale přichází Halloween

Každý den máte do turnaje jeden vstup zdarma, jinak si musíte vstupy koupit za 50 krystalů. Z každého vítězství v turnaji dostanete krom standartních odměny navíc nějaké nemrtvé karty. Za devět vítězství dostanete 100xBarel plný skeletonů. Max odměna za turnaj je 3000 penízků a 140 karet. Myslím, že za 50 krystalů je to hodně slušná odměny.

Do Clash Royale přichází Halloween

Turnaj je postaven na draft systému 1v1. To znamená, že si vyberete z 8 karet 4 a zbytek pošlete svému protivníkovi. Proto velmi doporučuji přemýšlet nad tím, jaké karty jste soupeři poslali. Abyste hru neprohráli již při samotném draftu. Trocha nepozornosti dokáže namíchat protivníkovi takové karty, proti kterým se hraje dost špatně. 

Pro ty z vás, kteří hru zatím neznají a chtěli by se s ní seznámit, doporučuji video o Pepise, což je asi nejlepší československý hráč Clash Royale. Jeho videa jsou sice občas trochu kostrbaté, ale pokud potřebujete zjistit, jak se ke hře postavit, jaké první kroky udělat a jak hru hrát, je on ten pravý, který vám může dát skvělé tipy.

Do Clash Royale přichází Halloween

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama