Do Destiny míří skiny z Fortnite, do Fortnite obsah z Destiny
Gaming Fortnite Článek Do Destiny míří skiny z Fortnite, do Fortnite obsah z Destiny

Do Destiny míří skiny z Fortnite, do Fortnite obsah z Destiny

Adam Král

Adam Král

26. 8. 2022 20:52

Fortnite přivítá porci obsahu z Destiny. Hra od Bungie pro změnu dostane skiny ze světa Fortnite.

Reklama

Do Fortnite za dobu jeho existence dorazila skutečně velká porce postav. Epic Games se zaměřil hlavně na Marvel Cinematic Universe, a tak si hráči mohli zahrát v kůži Spider-Mana či Black Panthera. Kromě toho fanoušci dostali i trochu hororu s postavami ze série Resident Evil. Před pár dny došlo ke spojení tvorby vývojářů série Destiny a Epic Games – plody spolupráce tak jsou nové tematické skiny.

Skiny všude!

Zatímco do Fortnite od Epicu míří tři oblečky na vaše postavy, které jsou laděny do stylu Destiny 2, do titulu od Bungie pro změnu přichází tři postavy, které vypadly ze světa Fortnite. Začněme hrou od Epic Games. Tam si hráči zahrají v kůži Zavala, Exo Strangera či Ikora. Nezůstává to přitom jen u oblečků, protože ve hře se objeví i speciálně upravené kluzáky, krumpáče a nálepky. Aby toho nebylo málo, do hry míří creative mapa s názvem Javelin-4, na které si užijete herní mód Control. Ten je podobný tomu z Destiny s názvem Crucible.

Do Destiny míří skiny z Fortnite, do Fortnite obsah z Destiny

Naopak pro druhý díl Destiny vývojáři připravili tři oblečky na vaše postavy. Že ke spolupráci dojde, věděli fanoušci už od víkendu, kdy některé z informací unikly. Nejedná se o první crossover s jinou hrou. V dřívější době se ve hře objevily zbraně z Halo.

Do Destiny míří skiny z Fortnite, do Fortnite obsah z Destiny

K oficiálnímu oznámení došlo na showcase od Bungie, kde jsme se kromě spolupráce dozvěděli o dalším dodatku s názvem Lightfall. Ten bude pokračovat tam, kde The Witch Queen skončilo. Rozvine tak příběh The Witness, hrozivého humanoida, který ovládá zlou armádu. Kdy dodatek vyjde, je záhadou. Tematicky laděné skiny z Destiny nemíří jen do Fortnite. Strážci se ohřejí i v gaučové hře s názvem Fall Guys, kam dorazí v příštích měsících.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama