Do Dota 2 zamířila nová hrdinka Dawnbreaker
Gaming Článek Do Dota 2 zamířila nová hrdinka Dawnbreaker

Do Dota 2 zamířila nová hrdinka Dawnbreaker

Radek Raudenský

Radek Raudenský

12. 4. 2021 15:11

Po dlouhé době velká aktualizace.

Reklama

I když Dota 2 hraje stále obrovské množství hráčů a titul je populární napříč casual hráči i esportem, Valve se o novinkách příliš nezmiňuje. Po delší době ale do hry zamířil velký update, jehož největší novinkou je Dawnbreaker, nová hrdinka.

Dawnbreaker se soustředí na boj zblízka. První schopností je Starbreaker, jehož spuštěním Dawnbreaker třikrát mávne kladivem, přičemž na poslední úder praští kladivem do země, což udělí poškození a stun nepřátelům v dosahu. Druhou schopnosti je Celestial Hammer, při kterém Dawnbreaker hodí kladivem v určeném směru. Kladivo udělí poškození a zanechá za sebou ohnivou stopu.

Třetí schopností je Luminosity, které lze aktivovat po třech základních úderech. Po seslání jsou všichni přátelští hrdinové vyléčeni. Ultimátní schopnosti je Solar Guardian, která označí oblast na mapě. Ta začne pulzovat, přičemž nepřátelé v oblasti dostávají poškození, naopak spoluhráči jsou léčení. Po chvíli do oblasti Dawnbreaker přiletí, s dopadem udělí poškození a omráčení nepřátelům.

Nová hrdinka je součástí aktualizace 7.29, jejíž přesný obsah si můžete přečíst zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama