Do druhého finále Grunex Masters v PUBG o 100 000 korun dominantně vstupuje DARK TIGERS PUBG!
Gaming PUBG Článek Do druhého finále Grunex Masters v PUBG o 100 000 korun dominantně vstupuje DARK TIGERS PUBG!

Do druhého finále Grunex Masters v PUBG o 100 000 korun dominantně vstupuje DARK TIGERS PUBG!

21. 2. 2022 19:41

Před samotným Grand Finálem celého turnaje nás ještě čeká finále druhé části a už známe jeho všechny účastníky!

Reklama

Kvalifikační segment Grunex Masters Stage II je za námi a to znamená jediné, druhé kvalifikační finále Grunex Masters o 100 000 korun a wildcard slot do PCS Europe: West zná své kompletní složení!

Ze všech tří kvalifikací nejlépe vyšel tým DARK TIGERS PUBG ve složení DTG_Dafit, Harry_Maguire, CernochDuff, DedekTrembek a J4M_d-_-b, který s náskokem více než třicet bodů zvítězil v této časti turnaje.

Za nimi byla tabulka mnohem více stmelená, na druhém místě se tedy umístil celek MakeSomeYayi (GG_Wogly, Xrols, GRV_creslo, TIXI-- a Nutregon). Bronz si odnáší tým Mama hotel esporters, které reprezentuje kuky15, uTrxsh-, Kr0g- a ostřílený borec zd3rA.

Poslední postupová místa byla naopak velice bodově vyrovnaná a o postupu rozhodoval každý bod

 

Nejlepších 16 týmů z celkové tabulky bude mít šanci zabojovat ve finále druhé kvalifikační části o zbylých 8 slotů do Grand Finále celého turnaje.

To se opět odehraje ve dvou dnech, kde se týmy utkají v deseti zápasech. Polovina finálových her proběhne na písečném Miramaru a druhých pět her budou týmy bojovat o postup na lesnatém Erangelu.

Celé klání budete moct sledovat jako vždy na twitch.tv/spajkk 26. 2. 2022 od 14:00 a 27. 2. 2022 od 14:00, kde společně se spajKKem bude komentovat i AmIDivinE.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama