Do Fortnite se dostaly zbrusu nové předměty
Gaming Fortnite Článek Do Fortnite se dostaly zbrusu nové předměty

Do Fortnite se dostaly zbrusu nové předměty

Jaroslav Lukeš

Jaroslav Lukeš

1. 4. 2020 17:38

Fortnite dostalo zbrusu nové předměty

Reklama

Včerejší update překvapivě přinesl dva nové předměty, o kterých jsme doposud nikde neslyšeli. Oba zase trochu zpestří hru a jedná se o originálnější kousky z pohledu Chapter 2. 

Kingsman Umbrella překvapivě není úplně glider (za první vítězství v každé sezóně hráč obdrží deštník jako glider), ale nová zbraň/předmět. Má několik různých funkcí a skoro bychom řekli, že se brzo stane velmi oblíbeným předmětem k sebrání. Při roztažení dokáže odrážet příchozí kulky. Lze s ním zatočit a tím rychleji přiskočit k nepříteli, kterého pak můžeme udeřit. Nakonec lze použít i jako glider pro seskok z výšky, takže tak trochu nahrazuje starý Glider Redeploy. Takhle variabilní předmět jsme tu ještě určitě neměli.

Do Fortnite se dostaly zbrusu nové předměty

Crash Pads jsou přímočařejší, ale neméně šikovný. Představte si to jako záchranou "matraci" jakou používají hasiči při záchraně lidí skákajících z výšky. Tak přesně takovou si můžete nyní instantně hodit pod nohy, klidně pokud už zrovna padáte ze zbořeného buildu. Dokonce čím déle na Crash Padu skáčete tím výše se odrážíte. Pokud se od něj odrazíte mimo, tak zranění o zem neobdržíte.

Do Fortnite se dostaly zbrusu nové předměty

Oba nové předměty umožňují záchranu z výšky, že by se zase vrátila strategie Sky Bases (stavby postavené v max výšce), no asi ne, takhle daleko do minulosti se asi nevrátíme. Ale jedná se o vtipné nové předměty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama