Do Man of Medan přibyde Friend's Pass
Gaming Článek Do Man of Medan přibyde Friend's Pass

Do Man of Medan přibyde Friend's Pass

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

4. 12. 2019 16:01

Zahraje si každý s jistými limity.

Reklama

Supermassive Games se rozhodlo potěšit všechny své fanoušky tím, že v nedávno vydaném horroru Man of Medan, jenž je součástí antologie The Dark Pictures, zpřístupní po omezenou dobu Friend's Pass. Tím se otvírá brána do mrtvolných hlubin pro každého. Pokud nejste dostatečně odvážní projít si hrou sami, můžete využít buď gaučového lokálního multiplayeru nebo online Shared Story módu. Oproti hraní na jedné obrazovce nabízí online multiplayer naprosto výjimečný zážitek. Jak se bude vyvíjet příběh v Man of Medan závisí jen na vašich rozhodnutích. Tím, že hrajete ve dvou a navíc odděleně, netušíte, jaká rozhodnutí provedl spoluhráč a tím se pro vás hra stává naprosto nevyzpytatelnou. Dosud ale bylo podmínkou, aby hru vlastnili oba hráči.

Nyní ale postačí, aby Man of Medan vlastnil pouze jeden člověk, který si následně bude moci k online hraní přizvat kohokoliv dalšího. Friend's Pass se zpřístupní všem, co hru již zakoupili, popřípadě zakoupí do 6. ledna 2020. Bohužel si musíte vybrat pečlivě toho, kdo si s vámi projde tímto nervy drásajícím příběhem zadarmo, jelikož vám to bude dovoleno jen jednou a ke konkrétnímu spoluhráči.

Konzolisté mají o něco jednodušší přístup, jelikož ne-vlastníkům hry stačí si pouze stáhnout Man of Medan Free Trial, a pak už jen počkat na pozvánku do Shared Story módu od kamaráda. Ti, co vlastní hru na Steamu, to mají o trochu komplikovanější, ale pro vás si vydavatelé Bandai Namco přichystali videonávod, se kterým to hravě zvládnete.

Spolu s Friend's Passem se nyní všem otevřel i tzv. Curator's Cut, který byl původně dostupný jen pro předobjednatele. Jde o rozšíření hry, které těm, co ji alespoň jednou dohráli, otevře alternativní scénář. Ten se objevoval především druhým hráčům v režimu Shared Story.

The Dark Pictures Anthology: Man of Medan vyšlo 30. srpna 2019 na PC, Playstation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama