Do podzimní Sazka eLEAGUE poprvé naskočí také ENTERPRISE
Esport CS:GO Článek Do podzimní Sazka eLEAGUE poprvé naskočí také ENTERPRISE

Do podzimní Sazka eLEAGUE poprvé naskočí také ENTERPRISE

Aleš Pelc

Aleš Pelc

28. 8. 2022 17:08

Ve svém prvním zápase narazí na Entropiq

Reklama

Polovina celků už naskočila do druhé poloviny letošní sezóny Sazka eLEAGUE minulý týden. Další trojici to čeká tento víkend. Bez jediného odehraného zápasu už zůstanou jen Sinners. 

Podzimní split otevřelo utkání Cryptovy s Entropiq Prague. Zelenočerný velikán od jarního splitu pozměnil sestavu – ze své přestávky se vrátil AJTT a přišel Makedonec Zoran „xicoz“ Markovski. Nová pětice ale nezačala povedeně. Cryptova ji přivítala tvrdou porážkou 16:5 a Pražanům tak musel stačit pouze bod za remízu po vydřené mapě Mirage s výsledkem 16:13.

Remízou skončilo i druhé utkání prvního kola. V něm se střetli Inside Games a Dark Tigers. První jmenovaní se od jara poučili a vlétli na soupeře zostra. Díky vítězství 16:8 na Overpassu a těsné porážce 14:16 na Mirage se jim podařilo bodovat. To je věc, kterou ještě pár měsíců zpět neznali. Zbytek prvního kola se bude dohrávat na začátku září. ENTERPRISE vyzvou eSubu 8.9. a o dva dny později se předvedou i Sinners proti Dynamu ECLOT. 

Už včera čekal první duel i ENTERPRISE, v 15 hodin nastoupili proti Entropiq Prague. Oba soupeři v nedávné době měnily své soupisky, nebylo tedy lehké předurčit vítěze. Průběh zápasu se vyvrbil ve prospěch reprezentantů červenočerných barev a ti si na obou mapách vytvořili několika bodový náskok, který stačil na pohodlné vítězství. Po výsledcích 16:12 a 16:10 jsou ENTERPRISE prvním tříbodovým týmem podzimního splitu. 

Další zajímavé utkání nabídne dnešní program. Dynamo ECLOT si v 12:30 zahraje s eSubou a bude se snažit navázat na skvělou skupinovou fázi ze začátku roku, na druhou stranu by se tento skalp nesmírně hodil i Modré krvi. Po dohraní předchozího duelu se utkají Inside Games s Cryptovou. Oba celky sedí na počtu jednoho bodu a stejně jako tmavě modrá organizace překvapila minulý týden, mohla by i nyní. Důležitý bude hlavně vstup do série. 

Průběh Sazka eLEAGUE můžete sledovat na kanále eLEAGUEcz. Přijďte podpořit své oblíbence a pomoci jim k slibnému začátku soutěže. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama