Do Raid: Shadow Legends přijde nový obsah
Gaming Článek Do Raid: Shadow Legends přijde nový obsah

Do Raid: Shadow Legends přijde nový obsah

Thundarr

Thundarr

16. 9. 2020 15:36

Doom Tower, připravte se odhalit tajné místnosti! Tvůrci s další aktualizací přidají opět nové možnosti ke zkoumání.

Reklama

Svět Telerie je vždy v pohybu, objevují se zde strašliví nepřátelé a výzvy, mocní šampioni se připojují k boji a nové nástroje se dnem i nocí tvoří v tajemných kovárnách nejnebezpečnějších dungeonů říše. Dnes vám ukážeme, co v dohledné budoucnosti přijde do hry Raid: Shadow Legends.

Ať už máte zájem vidět zbrusu nové šampióny, dozvědět se o řemeslném systému artefaktů, který bude brzy představen, nebo chcete nahlédnout do Doom Tower (dříve známé jako Void Tower) a na nebezpečí, která na vás číhají.

Jak na Doom Tower?

Do Doom Tower se dostanete pouze se vzácnými (Rare) hrdiny. To sice velice zužuje výběr, nicméně to těmto hrdinům z počáteční fáze hry dává zajímavé využití. Proto je nyní potřeba se připravit, jednak mít správnou taktiku a také dobré vybavení. Pojďme se podívat na několik hrdinů, kteří by vám mohli pomoci.

Váš tým by měl být schopen pokrýt několik rolí:

  • Rychlost/Speed
  • Snížení obrany nepřítele/Drop defence
  • Kontrola/Control (stun, freeze, nebo provokace)
  • Poškození/Damage

Jako speed šampióna můžete použít univerzálního Apothecary, nebo lehce získatelného Diabilist. Dále byste měli použít velice sinou Warmaiden a jako velitele například Gnarlhorna. Všichni tito hrdinové vám budou stačit i na padesátém levelu. Nyní je ale potřeba trochu toho poškození, abyste nepřítele sestřelili. Zde je excelentní Kael, k němu například Bellover. Další hrdina který se dá použít je Soulbond Bowyer. Hrdiny se kterými budete dávat poškození je nutné mít na levelu 60.

Nezapomínejte trénovat své hrdiny, bude se to hodit:

Některá videa ke hře jsou opravdu povedená:
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama