Do Rainbow Six Siege zamířila sezóna Shifting Tides
Gaming Článek Do Rainbow Six Siege zamířila sezóna Shifting Tides

Do Rainbow Six Siege zamířila sezóna Shifting Tides

Radek Raudenský

Radek Raudenský

5. 12. 2019 15:03

Dva operátoři, upravená mapa nebo penetrace těla.

Reklama

Rainbow Six Siege se stále těší velké popularitě. Vývojáři o něj neustále pečují a nyní do hry posílají poslední sezónu čtvrtého roku s názvem Shifting Tides. Ta přináší kromě dvou nových operátorů také změny na mapě Theme Park nebo prostřelování těla.

Opět se dočkáváme dvojice operátorů - útočníka a obránce. Kali je útočnice s odstřelovací puškou, se kterou dokáže stejně jako Glaz prostřelovat bariéry nebo zdi. Do pušky ale může nabít i silně explozivní náboje, které pak dokáží nejen zničit zesílenou zeď, ale také zneškodnit všechny gadgety na této zdi. 

Druhým operátorem je obránce Wamai. Ten má velmi podobnou vychytávku jako Jäger. Jeho gadget dokáže zachytit a detonovat projektily a hozené předměty, na rozdíl od Jägera se mu ale postupně doplňují a dohromady jich může umístit pět.

Update přináší také upravenou mapu Theme Park, kde bude těžší získat spawn killy. Změny se dotkly taktéž rozestavění různých překážek nebo odstranění kolejí. Velkou novinkou je také prostřelování těla. Nově mohou kulky ze zbraní různě penetrovat tělo a zranit i více nepřátel za sebou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama