Do Warzone míří další sezóna s novou mapou
Gaming Článek Do Warzone míří další sezóna s novou mapou

Do Warzone míří další sezóna s novou mapou

Radek Raudenský

Radek Raudenský

2. 12. 2021 12:27

Přijde ale i nový mód, který upravuje metu i obsah.

Reklama

Warzone se značně rozroste. Už za pár dní totiž do hry dorazí úplně nová sezóna s novou mapou. kterou Activision už teď představuje. Nová mapa přinese úplně novou skladbu, objeví se řeky, podzemní jeskyně či ruiny.

Do Warzone míří další sezóna s novou mapou

Příchod nové mapy a úplně nové sezóny do Call of Duty: Warzone je svátkem pro řadu příznivců FPS a battle royale. Tentokrát ale Activision tuto část hry lehce ozvláštní. S příchod Pacifiku se totiž změní nabídka režimů ve hře, které budou odlišené i obsahem.

Samozřejmostí je základní mixovaný režim battle royale. Ten se bude odehrávat na nové mapě s použitím starých i nových zbraní a operátorů. Do hry ale dorazí i režim Vanguard Royale, který se od “klasiky” zásadně liší.

Vanguard Royale totiž přinese pouze zbraně z nejaktuálnějšího Call of Duty: Vanguard. Activision tím nejen omezí metu, ale zároveň dodá větší balanc. Zbraně ve Vanguard totiž mohou mít až 10 doplňků a úprav. Důležitým dodatkem je však fakt, že Vanguard Royale bude obsahovat i novinky v podobě letadel a vozidla s protileteckou artilérií či pěchotního transportu. 

Zároveň se upravily časy a rádiusy pro zmenšení zóny a na mapě se objeví různé in-game eventy. Majitelé CoD: Vanguard dostanou do Caldery přednostní přístup, ostatní si mezitím mohou užívat Rebirth Island

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama