Doporučený hardware #6
Partnerský obsah Článek Doporučený hardware #6

Doporučený hardware #6

Filip Němeček

Filip Němeček

12. 6. 2018 13:12

Stylový desktop, dostupný notebook a všestranná myš.

Reklama

LYNX Challenger AURA

Herní počítače od LYNX určitě znáte, každý rok se objeví nová generace LYNX Grunex. To ale nejsou jediné herní stroje od této české značky. Relativně novou řadou je Challenger, které míří spíše na méně náročnější hráče, ale modely AURA přesto nabízí stylový design s průhlednou bočnicí a trojicí podsvícených ventilátorů. Vybrat si můžete z několika konfigurací, je na vás, jestli vám pro hraní bude stačit grafika GeForce GTX 1050 Ti nebo si připlatíte až za GTX 1070.

Doporučený hardware #6

Logitech G603 Lightspeed

Všestranná myš s konzervativnějším designem, která se hodí jak na hraní, tak na práci. Nabízí dva bezdrátové režimy - jeden přes USB dongle se vyrovná kabelu, takže je ideální pro hraní a druhý pomalejší pro normální práci, který šetří baterie (až 18 měsíců výdrže). V záloze máte ještě Bluetooth. Povedenou výbavu završuje promakaný senzor s maximem 12 000 DPI, takže by měl stačit na každého.

Doporučený hardware #6

Acer Nitro 5

Ne pro každého se hodí nabušený herní notebook s vysokou cenovkou. Pro hráče, kteří hledají příznivou cenovku, má Acer připravené herní notebooky z řady Nitro. Konkrétně model Nitro 5 se může pochlubit kvalitním zpracováním, design je střídmý a především by si z nabízených konfigurací měl vybrat snad každý, kdo už hledá v tomto segmentu. Nitro 5 se prodává v cenovém rozpětí od zhruba 18 tisíc do 30 tisíc korun a vybrat si můžete také modely s grafickými kartami Radeon a AMD procesory.

Doporučený hardware #6

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama