Dr Disrespect si o Apex Legends myslí, že se jedná o nejtěžší střílečku
Zajímavosti Apex Legends Článek Dr Disrespect si o Apex Legends myslí, že se jedná o nejtěžší střílečku

Dr Disrespect si o Apex Legends myslí, že se jedná o nejtěžší střílečku

Adam Král

Adam Král

18. 1. 2023 13:50

Populární streamer si pomalu hledá novou hru, u které zůstat.

Reklama

Tvůrce Dr Disrespect se na internetu věnuje různým tématům. Už od svého začátku v kariéře streamera ale má určitou skupinu her, kterým zkrátka nemůže odolat. Jedná se o žánr battle-royale a za dobu svého působení nejdříve na Twitchi, a pak na YouTube, vyzkoušel spousty her z této kategorie. Už dlouhodobě mu ale nejvíce učarovává Call of Duty. Než totiž streamoval, působil jako vývojář a podílel se právě na několika dílech Call of Duty. Po zpackaném Warzone 2.0 ale pomalu ztrácí naději.

Doc v minulosti několikrát zopakoval jeho názor na Warzone 2.0 a zatím nikdy nebyl pozitivní. V jednom z vysílání dokonce řekl, že Warzone ho brzy může přestat bavit a on se přesune k Valorantu na plný úvazek. Nedávno ale nastínil další možnost, a to hraní Apex Legends od Respawn Entertainment.

Musím říct, že nejtěžší hrou, kterou kdy dvojnásobný navrátivší se šampion blockbusterových videoher hrál, je Apex Legends. Velmi šikovní hráči si titul užívají, to musím uznat.

Spolu se svým kolegou s přezdívkou ZLaner se shodl na tom, že Apex je velmi dobrou hrou, a pokud by si měl Doc někdy zahrát nějakou další battle-royale hru, byl by to právě Apex. Získání nejvyššího ohodnocení ve hře, Predátora, by prý ani nemuselo být zrovna obtížné, vezmeme-li v potaz doktorovy zkušenosti. Viděli byste Doktora radši u Apexu než u Warzone 2.0?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama