Dr Disrespect svou novou hru na letošních Game Awards neukáže
Zajímavosti Článek Dr Disrespect svou novou hru na letošních Game Awards neukáže

Dr Disrespect svou novou hru na letošních Game Awards neukáže

Adam Král

Adam Král

7. 12. 2022 17:17

Dr Disrespect o své hře Deadrop mluví dlouho. Teď potvrdil, že na letošních Game Awards nic neodhalí

Reklama

Dr Disrespect chystá svou vlastní hru s názvem Deadrop, o které mluví jako o nejlepším battle-royale zážitku, který strčí do kapsy jak Fortnite, tak třeba i PUBG. Koncem roku Doktor založil své vlastní studio s názvem Midnight Society a plně se pustil do vývoje jeho nejambicóznějšího projektu. Zkušenosti totiž nasbíral jako dlouholetý designér map ve studiu Infinity Ward, kde se podílel na tvorbě některých dílů v sérii Call of Duty.

Jeho hra byla oznámena v polovině letošního roku a stále jsme se nedozvěděli žádné podrobnější informace. Fanoušci Disrespecta se tak upínali k letošním Game Awards, které velmi často slouží k oznámení nových a velkých her, protože se jim tam dostane dost velké pozornosti. Jeden z diváků tak streamerovi poslal pět dolarů a zeptal se ho, jestli plánuje odhalit Deadrop na Game Awards. A jaká byla Docova odpověď?

Nulová šance. 0 procent... tento rok.

Dr Disrespect ale zároveň nezapomněl dodat, že je to Geoff Keighley, moderátor každého ročníku, který na něj má číslo a kdykoliv mu může zavolat. Hru prý odhalí, až na to bude s vývojáři plně připraven, protože nechce nic uspěchat. Streamer totiž přesně ví, co ve svých hrách nechce, protože ve svých vysíláních hraje velké množství battle-royale her. Ví tak přesně, co nemá rád ani on a ani jeho fanoušci.

Jedná se ale o zajímavou formu odpovědi. Víme sice, že tento rok se o Deadropu nic nového asi nedozvíme a budeme muset čekat na Game Awards, ale je dobré vědět, že se na hru nezapomnělo a Doc na ní se svým týmem stále pracuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama