Dr DisRespect v ohrožení - neznámý útočník střílel na jeho dům
Zajímavosti Článek Dr DisRespect v ohrožení - neznámý útočník střílel na jeho dům

Dr DisRespect v ohrožení - neznámý útočník střílel na jeho dům

Jakub Osička

Jakub Osička

14. 9. 2018 16:53

Jeden z nejsledovanějších streamerů na Twitchi, Dr DisRespect, se ocitl v ohrožení ve svém vlastním domě.

Reklama

Jeden z nejsledovanějších streamerů na Twitch.tv, Dr DisRespect, se ocitl v ohrožení ve svém vlastním obydlí. Na dům, ve kterém žije s rodinou, už podruhé ve dvou dnech střílel neznámý útočník. Projektily při druhém útoku mimo jiné zasáhly sklo poblíž stojícího automobilu a také přímo okno v domě.

Dům pod palbou

Vše se událo přímo při vysílání na Twitch.tv, takže se můžete snadno podívat na záznam události. Dr DisRespect právě hrál Call of Duty: Black Ops 4 a v průběhu se v dálce ozval zřetelný hlasitý zvuk. Po prověření situace se streamer vyjádřil s tím, že byl jeho dům už podruhé za dva dny terčem útoku a tentokrát někdo rozstřílel okno v horním patře domu.

 

 

Místní policie čin vyšetřuje a poskytla vyjádření, že útočník střílel pravděpodobně z nedalekého parku s tzv. BB pistolí, mezi které patří především ruční vzduchové pistole uzpůsobené pro projektily ve formě kovových broků. Přestože nejde o klasickou střelnou zbraň, jsou tyto projektily určené pro destrukční střelbu. Samotný streamer se ke kauze dál odmítl vyjadřovat a dodal, že podnikl nutná opatření, aby zůstal se svou rodinou v bezpečí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama