dreamhack-ohlasili-dreamhack-masters
Esport CS:GO Článek DreamHack ohlásili DreamHack Masters

DreamHack ohlásili DreamHack Masters

Michael Douša

Michael Douša

11. 1. 2016 14:53

Společnost DreamHack oznámila, že letos bude pořádat dva turnaje ve hře CS:GO pod názvem "DreamHack Masters" ve švédském městě Malmö.

Reklama

DreamHack ohlásili DreamHack Masters

V městě Malmö se letos v dubnu - přesněji 12. až 17. - odehraje velká akce zvaná DreamHack Masters, která proti sobě postaví 16 profesionálních CS:GO teamů. Z toho 8 je pozváno a dalších 8 se utká v online kvalifikaci, přičemž kýženou výhrou je 250 tisíc dolarů (v přepočtu asi šest milionů korun). Možná vám to připomíná situace z již zaběhlých velkých turnajů, ovšem pokud tento turnaj označíte za velký, budete na omylu. 

Oba dva letošní Masters turnaje budou pouze ze hry Counter-Strike: Global Offensive, ovšem tato švédská organizace slibuje přidání dalších her "v závislost na trhu a načasování" do budoucna.

"Jsme velmi hrdí, že vám můžeme představit DreamHack Masters v Malmö abychom švédským a dánským fanouškům nabídli první zážitek tohoto druhu v CS:GO," prohlásil ředitel pro obchodní rozvoj firmy DreamHack Tomas Lyckedal. "Chceme předčit úspěch DH Open Cluj-Napoca, což byla náše nejúspěšnější CS:GO všech dob. Návštěvnický zážitek bude úžasný a očekáváme miliony fanoušků online."

V přepočtu na koruny seženete lístky v současné době (předprodej) za

  • 960 korun za normální vstupenku, která vám umožní pouze vstup na stadion a sledování hry.
  • 4000 korun za prémiovou vstupenku, která obsahuje vstup na stadion, exkluzivní sezení, exkluzivní vstup do oblasti pro podepisování s teamy, jídlo a pití zdarma 2 hodiny denně, batoh s různými suvenýry a mnoho dalšího.
  • Vstupenka za 42 000 korun je až pro osm lidí a obsahuje i vstup na Skybox (speciální zóny s úžasným výhledem na hráče), jídlo a pití zdarma po celou dobu a další výhody. 

Lístky za tuto cenu budou dostupné do 14. února nebo do vyprodání. Více informací o tomto turnaji a lístcích naleznete na oficiálních stránkách turnaje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama