Druhá epizoda Life is Strange: Before the Storm už brzy
Gaming Článek Druhá epizoda Life is Strange: Before the Storm už brzy

Druhá epizoda Life is Strange: Before the Storm už brzy

Jakub Osička

Jakub Osička

15. 10. 2017 14:08

Prequel k veleúspěšné příběhovce se rovněž dočkal výborných ohlasů. Známe datum vydání druhé epizody.

Reklama

Druhá epizoda Life is Strange: Before the Storm už brzy

Life is Strange se do herních kronik zapsalo jako jedna z nejpovědenějších příběhových adventur. Není tak divu, že hráči dychtivě očekávali, jak se povede nový prequel, který zabrousí do dřívějších událostí z pohledu jedné z hlavních postav původní hry, rebelky Chloe Price. Mnohé obavy byly na místě. Do vývoje se pustilo zcela jiné studio a kromě toho došlo třeba i ke změně dabérky hlavní protagonistky v souvislosti s probíhající stávkou.

So, are you gonna invite me in?

Novinka nesoucí příznačný podtitul Before the Storm ale nezklamala. Ohlasy na prequel jsou skvělé a první epizodu si většina hráčů včetně nás v redakci chválila. V roli staré známé punkerky Chloe jsme konečně poznali půvabnou, ale zároveň tajemnou Rachel Amber a zároveň i příběh, který obě dívky spojil dohromady. Hra je rozdělena na tři epizody (a jednu bonusovou, pokud zakoupíte Deluxe edici), které jsou vydávány postupně. První z nich vyšla už 31. srpna, ale na ostatní stále čekáme. Máme pro vás ale výbornou zprávu. Vývojáři konečně odhalili datum vydání druhé kapitoly, který ponese název Brave New World. Zapište si proto do kalendářů datum 19. října 2017!

Podívat se můžete i na trailer, který vám naznačí, jakým směrem se děj bude ubírat. Frank má pro Chloe úkol a provázanost s první epizodou na sebe nenechá dlouho čekat. Určitě nebude chybět silný příběh, výborný soundtrack a spousta emocí. Pokud se těšíte stejně jako my, mrknout na video můžete přímo tady:

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama