Druhá kvalifikace Zowie ligy za námi
Esport PUBG Článek Druhá kvalifikace Zowie ligy za námi

Druhá kvalifikace Zowie ligy za námi

Robin Hegedus

Robin Hegedus

9. 8. 2018 14:59

Druhá kvalifikace Zowie ligy je za námi. Kdo postoupil tentokrát?

Reklama

Grunex ve spolupráci se značkou Zowie by BenQ přichystal sérii squad turnajů, ve které si nejlepších šestnáct týmů zahraje o herní monitory! Ve středu 8.8. se uskutečnila druhá kvalifikace Zowie ligy. Kdo se přidal k první čtyřem kvalifikovaným týmům?

Středečního pokračování se zúčastnilo 112 týmu, za což děkujeme a doufáme, že týmy, které nepostoupily, uvidíme i v další kvalifikaci, kterou naleznete na tomto odkaze. Registrace začíná už dnes od 20:00! Turnaje se opět zúčastnili zahraniční hráči, ať se již jedná o zástupce italského týmu z Nations cupu nebo dánského celku.

Ze dvou lobby - Alfa a Beta - které byly komentovány oblíbenými streamery Mazarinim a Spajkkem, mohli postoupit pouze dva nejlepší týmy do finále. A které to byly?

Lobby Alfa

Druhá kvalifikace Zowie ligy za námi

Z lobby Alfa si již po prvních dvou hrách zajistili postup Dark Tigers, kteří se umístili na prvním, druhém a osmém místě s 29 fragy. Druhé postupové místo bylo až do poslední hry otevřené. Nakonec se mohou radovat hráči z týmu Rowdy, kteří s jedenáctým, třetím a druhým místem s 23 fragy postupují z druhého místa.

Lobby Beta

Druhá kvalifikace Zowie ligy za námi

V Lobby Beta byla situace vyrovnanější a rozhodovala, až poslední hra. Z prvního místa postoupil dánský tým Point One, díky čtvrtému, třináctému a prvnímu místu s celkovým počtem 30 fragů, přičemž 19 fragů zaznamenali ve vítězné hře. Na druhém místě se umistíl tým Alza Gaming, jehož hráči zaznamenali desáte, první a čtvrté místo s 18 fragy.

Aktuální seznam týmu v grandfinále, které se odehraje 8.9. od 13:00:

sosnovka team Zagreb 360 Gaming Pochinki Warriors 4 Elements
Dark Tigers Rowdy Point One  Alza Gaming
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama