Druhá nejvyšší evropská PUBG liga přivítá dva české týmy
Esport PUBG Článek Druhá nejvyšší evropská PUBG liga přivítá dva české týmy

Druhá nejvyšší evropská PUBG liga přivítá dva české týmy

Nicolas Heller

Nicolas Heller

14. 7. 2019 21:40

Ke konci dospěla online kvalifikace do druhé nejvyšší evropské ligy v PUBG, takzvané PEL-C.

Reklama

Ke konci dospěla online kvalifikace do druhé nejvyšší evropské ligy v PUBG, takzvané PEL-C, která zanedlouho vstoupí do své třetí fáze. Do dlouhého kvalifikačního maratonu trvajícího skoro celý týden se zapojily i dva domácí celky, konkrétně Extatus a Inside Games. Extatus si svoje místo v kvalifikaci vybojoval díky předchozím úspěchům na jiných kvalifikačních turnajích, Inside Games se do kvalifikace bohužel propadli právě z PEL-C.

Vstup do kvalifikace se nakonec povedl lépe uskupení hrajícímu v rudých barvách. Extatusu se podařilo přenést přes neúspěch v první hře a postupným umisťováním se v první desítce a sbíráním killů se parta kolem Redgieho většinu turnaje držela v horní části tabulky. O něco hůře to zpočátku vypadalo pro Inside Games, kteří se i přes veškerou snahu stále nedokázali probojovat na postupové pozice.

Velmi důležité body posbíraly obě sestavy až v samotném závěru turnaje. Extatus vyhrál 14. kolo a posbíral 8 killů, Inside Games se následně podařilo zvítězit v 16. kole po finální přestřelce právě proti Extatusu. To vyneslo Odstrelovace a jeho spoluhráče na poslední postupovou pozici.

Domácí scéna se tak může radovat, protože nově se do druhé nejvyšší evropské ligy k Inside Games přidá také Extatus. Postup obou týmů krásně podtrhuje fakt, že se v Česku a na Slovensku opravdu rodí PUBG hráči evropských kvalit. Byl to totiž právě Odstrelovac, který se umístil mezi první pěticí hráčů s nejvyšším uděleným poškozením, nejvyšším počtem "knocknutí" a nejvíce udělenými headshoty.

Druhá nejvyšší evropská PUBG liga přivítá dva české týmy

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama