Druhá série The Last of Us je v plánu, bude mapovat druhý díl
Gaming Článek Druhá série The Last of Us je v plánu, bude mapovat druhý díl

Druhá série The Last of Us je v plánu, bude mapovat druhý díl

Adam Král

Adam Král

29. 1. 2023 14:19

Za několik týdnů bude seriál The Last of Us u konce. Jaké jsou další plány?

Reklama

Před několika týdny byla uvedena první epizoda seriálu The Last of Us od HBO, kterou mělo v její videoherní předloze na starost studio Naughty Dog v čele se scénáristou a designérem hry, Neil Druckmannem. Oficiální twitterový účet The Last of Us na platformě oznámil, že na druhé sérii se usilovně pracuje. Oficiální potvrzení druhé série tak dostáváme necelé dva týdny po premiéře prvního dílu.

Nejedná se ale zrovna o velké překvapení, seriál trhá rekordy ve sledovanosti a každá jedna epizoda je přijímána velmi kladně, a to jak od filmových kritiků, tak fanoušků hry. Jak sami tvůrci odhalili, průvodní epizodu vidělo skoro 20 milionů diváků, kteří si emotivní zážitek užili od začátku do konce. Druhou epizodu, která navazovala, pak vidělo skoro 6 milionů diváků a ta nadcházející má vyjít už toto pondělí, tedy 30. ledna. 

Potvrzení druhé série znamená, že se podíváme na zoubek hernímu pokračování, ve kterém najdeme už dospělou Ellie. Jestli jí opět ztvární Bella Ramsey je otázkou, na kterou si budeme muset ještě nějaký ten pátek počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama