[e:LIGA] Kdo postoupil v novém roce? Klubové kvalifikace se blíží konci
Esport FIFA 22 (PS5) Článek [e:LIGA] Kdo postoupil v novém roce? Klubové kvalifikace se blíží konci

[e:LIGA] Kdo postoupil v novém roce? Klubové kvalifikace se blíží konci

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

11. 2. 2021 01:23

Další kluby znají své semifinalisty. Zaregistruj se ještě v únoru a březnu a reprezentuj oblíbený klub.

Reklama

Další klubové kvalifikační zápasy byly na programu také v lednu a začátkem února. V nich se rozhodlo o semifinalistech e:LIGY. Své potencionální reprezentanty znají prvoligové kluby FC Zbrojovka Brno, SK Sigma Olomouc, FC Fastav Zlín, FC Baník Ostrava a FC Viktoria Plzeň. Ze kvalifikací vždy postoupili 2 až 4 hráči do semifinále, ve kterém se rozhodne, kdo nakonec bude hájit klubové barvy ve finále e:LIGY.

Čtyři hráči mohli bojovat o postupové místo do semifinále FC Zbrojovky Brno. Kvalifikace nabídla porci utkání, ve kterých nechyběla pěkná akce i kuriózní góly. Začátkem roku se z postupu radovali Kavvwi, který jako jediný dokázal pokořit hranici 30 gólů, czKoudy17, Snkrjan a Tom172001

V předposlední lednové kvalifikaci se ze 45 hráčů mohli dostat do klubového semifinále týmu FC Fastav Zlín pouze tři nejlepší, kteří tak stanou po boku RIIJKA. Zlín taky nasadil přímo do Grandfinále Huhnaka. V bojích o postup se nejofenzivněji prezentoval Beny, který jako jediný překonal 30 bodovou hranici. Spolu s ním v turnaji pokračují Sulzik a SchmityTheGoat.

Do Sigmy Olomouc se mohli probojovat jen dva nejlepší hráči, jelikož hanácký tým má svůj esportový oddíl. Ze 32 účastníků kvalifikace se nakonec nejlépe umístili Abyss a johnnytaborak. Ti tak v semifinále doplní nasazeného MORCAJSE a TYPCIHO. Do Grandfinále nominovali Ritzyho.

Velký zájem byl o reprezentaci Baníku Ostrava. V kvalifikačním kole se utkalo 60 hráčů o tuhle jedinečnou možnost. Jelikož ale Baník taky disponuje esportovým týmem, tak do semifinále mohli postoupit pouze dva hráči. Mezi bohatou konkurencí se to podařilo silně ofenzivním gamerům. Va6ek7 postoupil se skóre 42:16 a boleks dosáhl výsledku 32:16. V semifinále potkají Dalishe a Teache.

Spousta hráčů se taky chtěla probojovat do klubového semifinále za FC Viktorii Plzeň. Šanci měli rovnou čtyři hráči, protože Plzeň nominovala T9Lakyho rovnou do Grandfinále. Mezi čtveřicí postupujících se dostali Mattys, Lukas22, Micka a Meli.

Zapoj se do kvalifikace a reprezentuj oblíbený klub

Další kvalifikační klubová kola e:LIGY se odehrají v únoru a začátkem března. Ucházet se můžete o místo v SK Dynamo České Budějovice, Bohemians Praha 1905, FC Slovan Liberec a FK Mladá Boleslav. Registrace jsou stále otevřeny, tak neváhejte a přihlaste se o možnost reprezentovat svůj oblíbený fotbalový klub FORTUNA:LIGY ve hře FIFA 21.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama