E3 2019: Nintendo konference
Zajímavosti Článek E3 2019: Nintendo konference

E3 2019: Nintendo konference

Radek Raudenský

Radek Raudenský

12. 6. 2019 14:17

Souhrn těch největších a nejdůležitějších titulů na Switch.

Reklama

Poslední konferenci na E3 pořádalo Nintendo, které si připravilo několik překvapivých oznámení a my jsme si pro přichystali souhrn toho nejdůležitějšího.

Pokračování The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Nejspíše největší překvapení celé prezentace. Po uplynutí celé prezentace se na obrazovce objevil trailer, který toho sice moc neprozradil, ale hlavní zprávou je to, že Nintendo pracuje na dalším díle Zeldy. Styl hry se nezmění a nepočítáme ani se změnou v rámci gameplaye.


Luigi’s Mansion 3

O tomto titulu jsme se dozvěděli mnoho informací. V něm se vydáme prozkoumávat hotel, jehož každé patro má svůj vlastní styl. Luigiho zbraní zvanou Poltergust můžete střílet záchodovou štětku, která přitáhne různé předměty. Dokáže také vcucávat duchy či útočit na nepřátele. Luigi’s Mansion 3 bude zároveň podporovat jak lokální, tak online multiplayer. Hru bychom si měli zahrát ještě letos.


Pokemon Sword and Shield

Pokemon Sword and Shield jsme si mohli prohlédnout v dvacetiminutovém gameplayi, který ukázal například použití Poké Ball Plus ovladače i datum vydání, které je stanoveno na 15. listopadu.


The Legend of Zelda: Link’s Awakening

Oznámen byl také remake hry z roku 1993. Ten bude kromě grafického či hudebního vylepšení podporovat i mód Amber Dungeons, ve kterém si hráči vytvoří a prozkoumají své vlastní levely. Datum vydání je určení na 20. září.


Animal Crossing: New Horizons

O novém díle Animal Crossing se dlouhou dobu spekulovalo a Nintendo jej tak pouze formálně potvrdilo. Odhalilo ale také několik informací ze hry, jako multiplayer, crafting, různé předměty ze hry či opuštěný ostrov. Smutnou zprávou ale je, že vydání Animal Crossing je naplánováno až na březen příštího roku.


The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition na Switch

O tomto portu mluvilo několik úniků, nikdo tomu ale nechtěl věřit. Nintendo ale všechny překvapilo a třetí Zaklínač se skutečně na Switchi objeví. Půjde samozřejmě o ořezanou verzi, jelikož i současná generace konzolí měla s grafikou lovce monster problémy. Zaklínač poběží na 720p při dockování, 540p pokud budete hrát na cestách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama