EA představilo NHL 20, včetně battle royale módu
Gaming Článek EA představilo NHL 20, včetně battle royale módu

EA představilo NHL 20, včetně battle royale módu

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

21. 6. 2019 15:17

Staro-nový hokej.

Reklama

EA Sports oficiálně představilo NHL 20 během NHL Awards, které se pořádalo ve středu večer v Las Vegas. Vývojáři slibují, že letošní titul čekají velké změny v hratelnosti, prezentaci, módech a dalších aspektech.

První nepřehlédnutelnou změnou je nová tvář této značky. Na přebalu NHL 20 naleznete mladou americkou hvězdu Austona Matthewse, který momentálně hraje jako centr v Toronto Maple Leafs. Právě on má pomoci přivést k životu nové klíčové prvky ve hře, alespoň tak to oznámilo EA při představení. Samotný Matthews se k tomu vyjádřil následovně: "Když jsem vyrůstal, vždy jsem obdivoval všechny hráče, kteří se dostali na obal hry. Je to velká čest a jsem pyšný, že můžu reprezentovat svůj tým. Jsem také velice soutěživý a už se nemůžu dočkat, až si zahraji NHL 20 proti svým spoluhráčům v šatnách."

Auston Matthews byl draftován z prvního místa v roce 2016, kdy se mu v jeho první sezóně podařilo získat Calder Trophy jakožto nejlepšímu nováčkovi v lize. Také byl vybrán do All-Star týmu v každé z jeho prozatím tří odehraných sezón.

Vývojáři z EA Vancouver dále představili tzv. Real Player Motion (RPM) technologii. Jde o animace, které designují hru tak, aby více odpovídala skutečnosti. V NHL 20 se také objeví prvek zvaný Signature Shots. Ten má za úkol předvádět charakteristický styl střel pro určité hráče, např. právě Matthewse, Ovečkina nebo P. K. Subbana. Zároveň vývojáři pracují na vylepšení animací přihrávek, zvedání puků či střelby. Změny zasáhly i zobrazení ukazatele skóre, překrytí a highlights. Přibudou i nové animace oslav.

Novinkou v NHL 20 bude i battle royale mód. Nebojte, principem tohoto módu nebude umlátit soupeře hokejkou, ačkoliv nese název Eliminator. Budou zde dvě verze módu - Ones a Threes. Ve Ones Eliminator se utká 81 hráčů proti sobě, ale ne současně, v tzv. "survival tournament", který se hraje ve skupinách po třech sólo hráčích, dokud se jeden ze všech nestane absolutním vítězem. Varianta Threes je to stejné v bledě modrém, až na to, že hrajete v týmu složeném ze tří hráčů.

V multiplayerovém prvku World of Chel přibudou týdenní eventy, které po splnění umožní hráčům získat věci pro customizaci a XP boost. Najdete zde až dva tisíce drobností pro vlastní úpravu charakterů, aby vznikly co nejunikátnější postavy. Do Hockey Ultimate Team se přidaly Squad Battles, které možná znáte z FIFA Ultimate Team. Jde o prvek, který umožňuje hráčům si zahrát proti fantasy týmům známých osobností.

Za zmínku stojí, že se v EA rozhodli vyměnit i legendární komentátorské duo ze stanice NBC - Eddieho Olczyka a Doca Emericka. Místo nich nyní za komentátorský pult usedne Ray Ferraro a James Cybulski.

Nicméně majitelé PC či Nintenda se ani tento rok nedočkají. NHL 20 vyjde pouze na PlayStation 4 a Xbox One 13. září 2019. Jak je známo u EA, kdo si předobjedná Deluxe nebo Ultimate edici, zahraje si už o tři dny dříve, tedy 10. září. Odběratelé EA Access si budou moci zahrát trial verzi již od 5. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama