EA v minulosti zrušilo 3 Star Wars hry
Zajímavosti Článek EA v minulosti zrušilo 3 Star Wars hry

EA v minulosti zrušilo 3 Star Wars hry

Radek Raudenský

Radek Raudenský

22. 2. 2020 16:00

A nyní prý pracuje na 4.

Reklama

EA už dlouhou dobu vlastní licenci pro tvoření Star Wars her. Za celou dobu jsme jich ale tolik neviděli, v poslední době vyšel například Battlefront 2, který nedopadl moc dobře, a naopak zase Jedi: Fallen Order, který pro společnost dopadl famózně.

V průběhu let jsme se ale díky interním informacím dozvěděli, že EA zrušilo spoustu Star Wars projektů. Ve studiu Visceral Games se pracovalo na hře s kódovým označením Ragtag, v EA Vancouver zase na Orca. Obě hry se dočkaly zrušení.

A dle nového reportu od Kotaku se EA rozhodlo zrušit i třetí Star Wars projekt, a to dokonce minulý rok. Mělo jít o spin-off ke Star Wars: Battlefront, který nesl kódové označení Viking. S hrou to vypadalo dobře, vyjít měla na podzim letošního roku, když ale vedení přišlo na to, že se vydání nestihne, celý projekt zrušilo.

Je zvláštní, jak EA s licencí a obecně s tvorbou her zachází. Dle spekulací se v současné chvíli pracuje na dalších dvou Star Wars projektech, pokračování Jedi: Fallen Order, a menší hra v EA Motive.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama