East Surge už zná svého vítěze! Jak si ve vyřazovací fázi vedl Hitch?
Esport Valorant Článek East Surge už zná svého vítěze! Jak si ve vyřazovací fázi vedl Hitch?

East Surge už zná svého vítěze! Jak si ve vyřazovací fázi vedl Hitch?

Sgt Navážka

Sgt Navážka

23. 3. 2022 17:09

Východoevropská regionální liga už zná zástupce, který ji bude reprezentovat na EMEA Promotion turnaji.

Reklama

Východoevropská regionální liga East Surge se po měsíci urputných bojů dostala do samotného závěru. Vítěz si odnesl nejen €6 800, ale hlavně možnost zabojovat v EMEA Promotion o spot ve vyšším tieru turnajů; Challengers. Kdo si tedy odnesl titul šampiona eastovského regionu a jak se dařilo Hitchovi a jeho týmu?

Tým NOM eSports s Hitchem v sestavě naprosto hladce prošel skupinovou fází, v play offs se jeho vítězná série ale zadrhla. V prvním zápase proti týmu Anonymo sice začali velice slibně, když na vlastní mapě nadělili polskému celku 13:5, nicméně na tento úspěch nedokázali navázat a na dvou následujících mapách ve velice vyrovnaných soubojích nakonec padli a museli se spokojit se sestupem do lower bracketu.

Bohužel první turnajová prohra jakoby odčarovala krom neporazitelnosti také formu týmu NOM. Řecký tým Anorthosis si zápas zkušeně pohlídal, a i přes opětovnou výhru na vlastním map picku se bohužel Hitch se svým týmem musel s turnajem rozloučit. 

Ve finále jsme se nakonec dočkali čistě polského souboje týmů Anonymo a AWARIA, kteří se mimo jiné setkali už v semifinále, které AWARIA vyhrála ve velmi rychlém sledu 2:0. Rozhodující zápas nabídl vyrovnané mapy, rychlé přejezdy i skvělé clutche. Z velmi chaotického závěru vyšel překvapivý vítěz, tým Anonymo, jenž se do East Surge dostal až přes open kvalifikaci a ze skupinové fáze proklouzl z posledního postupového místa. 

East Surge už zná svého vítěze! Jak si ve vyřazovací fázi vedl Hitch?

Náš region tedy vyšle tým Anonymo do boje o postup v EMEA Promotion turnaji, který startuje 1. dubna a bude tvořit týdenní program před Masters v Rejkjavíku. Zúčastní se ho celkem deset celků, osm vítězů evropských regionálních lig a dva sestupující z Challengers Stage 1. Jedním z neúspěšných týmů prvních Challengers je i tým BIG, a to i přes skvělé výkony, které v jeho dresu předváděl Twisten. Ten tak svou formu bude muset potvrdit a dotáhnout německý tým zpět do přímých bojů o major turnaje. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama