Easter egg v Overwatch 2 naráží na Bloodborne, hráči našli lampu ze hry
Zajímavosti Článek Easter egg v Overwatch 2 naráží na Bloodborne, hráči našli lampu ze hry

Easter egg v Overwatch 2 naráží na Bloodborne, hráči našli lampu ze hry

Adam Král

Adam Král

27. 10. 2022 14:27

V Overwatch 2 se objevila narážka na hru Bloodborne. Můžete totiž zapálit ikonickou lampu ze hry.

Reklama

Easter eggy tvoří nedílnou součást každé hry, jde o narážky, které vývojáři implementují do svých videoher. Ty jsou různé. Mohou být satirické a napodobovat něco z reálného života, a pak si z toho udělat legraci. Nebo mohou připomínat něco z konkurenčních her. S příchodem Halloweenu navíc vývojáři dostávají možnost parodovat i takové hry, které by za normálních okolností byly mimo jejich tématiku. Něco takévého se objevilo i v druhém díle Overwatch.

Bloodborne je konečně na PC

Jednou z nejtěžších her je bezesporu Bloodborne od studia From Software, které má za sebou i sérii Dark Souls. Na rozdíl od ní ale Bloodborne není na počítačích a je exkluzivní pro platformu PlayStation. Hráči již tak dlouho prosí vývojáře, aby udělali port na počítače. Přestože se nic takového neděje, alespoň nějakou cestu si hra na počítače našla. Vyskytuje se totiž jako easter egg v Overwatch 2.

První díl hry parodoval sérii Dark Souls a v době Halloweenu do hry přidal ikonický táborový oheň, u kterého si hráči mohli sednout. Nyní Blizzard přidal další narážku na pekelně těžkou sérii. V Bloodborne totiž místo táboráků zapalujete lampy, kterými si poté přenášíte na svou základnu. Spousta fanoušků si myslí, že to je skvělá věc. Není to ale jen lampa, kterou ve hře najdete. Vývojáři přidali i speciálně vytvořenou výzvu. Pokud na šest sekund u lampy pokleknete při specifické události, dokončíte úkol "Lantern lit".

Protože je předělávka hry zatím v nedohlednu, jedná se o jedinou možnost, jak si užít trochu Bloodbornu na počítačích. Vývojáři Overwatche tak udržují tento sen při životě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama