[EHL] České kluby draftují své esport hráče!
Esport NHL 21 (PS4) Článek [EHL] České kluby draftují své esport hráče!

[EHL] České kluby draftují své esport hráče!

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

1. 12. 2020 15:11

Sleduj draft ENYAQ Hokejové ligy už ve středu 2. prosince od 19:00 na oficiálním twitch kanále.

Reklama

Po obtížných kvalifikačních utkáních přichází večer, který gamerům změní život a splní jejich sen. Draft ENYAQ Hokejové ligy proběhne už tuhle středu 2. prosince od 19:00. Kvůli vládním opatřením spojeným s epidemií koronaviru se akce uskuteční online formou. Draft můžete živě sledovat na twitch.tv/esporthokej. Celým večerem bude provázet zkušený moderátor a známý youtuber Ondřej "Lelek" Kvarda a hokejový redaktor Richard Tesař.

Čtrnáct klubů Tipsport extraligy ledního hokeje si vybere z 28 gamerů, kteří postoupili z kvalifikací do užšího výběru pro draft, vždy 2 gamery. Ti si oblečou dresy svých oblíbených hokejových klubů, aby je reprezentovali v letošní sezoně ENYAQ Hokejové ligy. Ta se bude stejně jako minulý rok skládat z 13 kol základní části a následného play-off.

Podle pravidel proběhnou dvě kola draftu. V prvním kole si hráče vybírají týmy v pořadí od nejhůře umístěného celku minulé sezony EHL. Ve druhém kole je pořadí obráceně, tedy vybírá se od nejlépe umístěného klubu sezony 2019/2020.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama