[EHL] Kdo bude první v tabulce? Pardubice vyzvou Liberec. Zlín se utká s Olomoucí o play-off
Esport NHL 21 (PS4) Článek [EHL] Kdo bude první v tabulce? Pardubice vyzvou Liberec. Zlín se utká s Olomoucí o play-off

[EHL] Kdo bude první v tabulce? Pardubice vyzvou Liberec. Zlín se utká s Olomoucí o play-off

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

3. 2. 2021 22:01

Sledujte přímý přenos 9. kola ENYAQ hokejové ligy.

Reklama

Od 16:00 můžete dnes na oficiálním twitch kanále sledovat souboj mezi HC Dynamem Pardubice a Bílými Tygry Liberec. Tohle utkání by mohlo rozhodnout o tom, kdo ukončí základní část v čele tabulky a vstoupí tak do play-off z výhodnější pozice. Liberec má za sebou sérii pěti výher. Zároveň vsází na zatím neporažené duo Dzouvi/DannyZedlo v zápasech 2v2. Oproti tomu Pardubice jedou taky na vítězné šňůře a mají o jedno utkání odehráno méně. Jejich sestava ale patří statisticky mezi nejsilnější v lize. Zvolí týmy spíš defenzivní taktiky nebo risknou všechno odvážným útokem? Ať to bude všelijak, tohle utkání bude mít rozhodně náboj.

Poté se od 18:30 odvysílá moravské derby mezi celky PSG Berani Zlín a HC Olomouc. Zlín se momentálně nachází na dělené postupové příčce spolu s dalšími třemi týmy, takže je pro něj zisk tří bodů kriticky důležitý. Ale stejně tak to má i Olomouc, která by se díky výhře dotáhla na 8. místo tabulky, a ještě by tak mohla zabojovat o účast v play-off. V tomhle utkání půjde doslova o všechno.

[EHL] Kdo bude první v tabulce? Pardubice vyzvou Liberec. Zlín se utká s Olomoucí o play-off

V pátek 5. února se střetnou poslední dva celky tabulky. Kometě Brno by se tak konečně mohlo podařit prolomit smolnou sérii pěti porážek v řadě, a alespoň se odlepit ode dna. Každopádně to vypadá, že tuhle sezonu se nejspíš už do play-off nepodívají. Naopak Vítkovice by si mohly konečně připsat svou první výhru vůbec. Další páteční utkání proběhne mezi Litvínovem a Plzní. VERVA je momentálně na 5. místě tabulky, takže by si ziskem tří bodů alespoň upevnila pozici. Indiáni ale potřebují výhru, aby poodskočili z děleného osmého místa.

HC Energii Karlovy Vary a Madetu Motor České Budějovice čeká v sobotu 6. února taky důležité utkání. Zatímco Budějovice by si vítězstvím pojistili postup do play-off, tak Karlovy Vary by se díky zisku tří bodů mohly dotáhnout právě na Motor, čím by se taky přiblížily vyřazovací části.

Poslední utkání 9. kola se odehraje v neděli 7. února mezi Spartou Praha a Mountfieldem HK. Oba týmy se nachází v podobné situaci jak Vary a Budějovice. Pokud urve tři body Sparta, tak si pojistí postupové místo, naopak Hradec by se mohl posunout z 8. místa na vyšší příčku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama