[EHL] Po 3. kole je nováček ligy z Budějovic v čele tabulky
Esport NHL 21 (PS4) Článek [EHL] Po 3. kole je nováček ligy z Budějovic v čele tabulky

[EHL] Po 3. kole je nováček ligy z Budějovic v čele tabulky

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

7. 1. 2021 17:57

Výsledky 3. kola ENYAQ hokejové ligy v sezoně 2020/2021.

Reklama

Třetí kolo se odehrálo na přelomu 2020/2021. V prosinci odstartovalo zápasem mezi HC Vítkovice RIDERA a HC Energie Karlovy Vary, kde Západočeši dominovali na virtuálním ledě a smetli ostravský celek 0:5. Tím se taky posunuli na 2. místo v tabulce.

Vyrovnané utkání bylo možné sledovat mezi HC Kometa Brno a HC VERVA Litvínov. I zde byl úspěšnější západočeský tým, ačkoliv jejich hvězdné posile Kumbikovi se stále nedaří najít formu z minulé sezony. Po napínavých duelech skončilo utkání s výsledkem 2:3. Kometa i Litvínov se nadále nacházejí uprostřed tabulky.

Další utkání, ve kterém se rozhodovalo až v 5. zápase bylo mezi Bílými Tygry Liberec a HC Oceláři Třinec. Oba celky patří mezi aspiranty na play-off, a tak se daly čekat vyrovnané duely. Nakonec se z výhry 2:3 radovali třinečtí gameři.

Madeta Motor České Budějovice se díky výhře 4:1 nad HC Olomouc posunuly do čela tabulky. Motor zatím předvádí sympatické výkony a jsou překvapením letošní sezony. Naopak Kohoutům se stále nedaří najít recept na úspěch, což si nesou už od minulé sezony.

Kometa Brno ještě odehrála i své třetí utkání, tentokrát proti HC Sparta Praha. Po prohře v Litvínovem si brněnští gameři zpravili chuť výhrou 4:1.

V dohrávce 3. kola se utkali PSG Berani Zlín a BK Mladá Boleslav. Moravský celek překvapil úřadující mistry vyrovnanými zápasy, které ale s dávkou štěstí vyhráli Středočeši. Ti si taky odnesli celkové vítězství 1:4 na zápasy a nyní jim patří 3. místo v tabulce.

Poslední utkání kola se odehrálo mezi HC Dynamo Pardubice a HC Škoda Plzeň. Západočeský celek vstupoval do zápasů jako lídr tabulky i vítězně hned po prvním duelu. Nakonec ale proti letos velmi silné sestavě Pardubic neměl šanci a prohrál 1:4. Pardubice se tak drží na 4. místě v tabulce.

Výsledky 3. kola

Tabulka po 3: kole

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama