[EHL] Po třech kolech je ve vedení Plzeň, obhájci z Boleslavi předvádí nevyrovnané výkony
Esport NHL 21 (PS4) Článek [EHL] Po třech kolech je ve vedení Plzeň, obhájci z Boleslavi předvádí nevyrovnané výkony

[EHL] Po třech kolech je ve vedení Plzeň, obhájci z Boleslavi předvádí nevyrovnané výkony

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

3. 1. 2021 21:17

ENYAQ hokejová liga je v plném proudu. Jak se daří týmům po třech kolech?

Reklama

Obhájci titulu z Mladé Boleslavi vstoupili do nové sezony ENYAQ hokejové ligy porážkou 2:3 s outsiderem Mountfield HK. Nepovedený start zažil i nejlepší hráč minulého roku Radek "Kumik" Kumbera, který s jeho novým týmem HC VERVA Litvínov nestačil na silnou trojici z Pardubic a prohráli 3:2. Ani Kometě Brno se nedařilo podle plánů a Bílí Tygři z Liberce si s ní poradili 4:1. Skvěle nastoupil nováček ligy Madeta Motor České Budějovice, který si hned na začátku připsal výhru 4:1 nad Vítkovicemi. Vítězně začala i Plzeň, když porazila Zlín 4:1.

Výsledky 1. kola

Plzeň i Liberec podruhé vyhrály, Boleslav zdolala Třinec

Libereckým gamerům se podařilo i 2. kolo, ve kterém zvítězili 3:2 nad Karlovými Vary. Plzeň se po jejich druhé výhře 4:1 nad Vítkovicemi posunula na první místo v tabulce. Ve šlágru kola nedala Mladá Boleslav šanci Ocelářům a odnesla si výhru 4:1. Litvínov sice porazil České Budějovice 3:2, ale jejich hvězdná opora Kumbik nezvládl individuální zápas. S jednoznačným výsledkem 4:1 skončilo taky utkání Sparty a Hradce. Ve druhém kole se budou ještě v lednu dohrávat dva studiové zápasy, které musely být odloženy kvůli změně vládních protikoronavirových nařízeních.

Vary deklasovaly Vítkovice, Motor útočí na čelo tabulky

Ve 3. kole předvedly svou sílu HC Energie Karlovy Vary, když jednoznačně přehráli HC Vítkovice RIDERA 5:0. Nováčci z Budějovic zase nedali šanci olomouckým Kohoutům a odnesli si výhru 4:1. Kometa Brno v rámci kola odehrála hned dva zápasy. V prvním duelu podlehla Litvínovu 2:3, ale chuť si následně zpravila výhrou 4:1 nad Spartou. Vyrovnané utkání předvedli gameři Liberce a Třince, kde se nakonec radovali z výhry Oceláři. Další dva zápasy se budou ještě dohrávat začátkem ledna.

Průběžná tabulka

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama