Emerickson a DRMi10 se stávají eReprezentanty!
Esport FIFA 22 (PS5) Článek Emerickson a DRMi10 se stávají eReprezentanty!

Emerickson a DRMi10 se stávají eReprezentanty!

Nicolas Heller

Nicolas Heller

24. 4. 2021 13:09

Česko zná první eReprezentanty ve hře FIFA 21

Reklama

Během tohoto týdne vyvrcholilo finále eRepre, ve kterém se představilo celkem 16 nejlepších hráčů ve hře FIFA 21. Nejprve se odehrály finálové skupiny, ze kterých nakonec postoupilo 8 nejlepších hráčů do playoff. Samotné playoff poté nabídlo mnoho dramatických zápasů, z nichž nakonec vzešla jména dvou hráčů, jenž nás budou reprezentovat na nadcházejícím eNations Cupu 21. 

Hráči se nejprve utkali v double elimination pavouku systémem BO3, kde bojovali o postup do pátečních finálových zápasů o místo v eRepre. To se nakonec podařilo dvěma hráčům pražské Sparty Emericksonovi a MarioOosovi, Slávistovi DRMimu a zástupci Viktorie Plzeň T9Lakymu.

V prvním zápase o post eReprezentanta zdolal Emerickson Lakyho a stal se tak historicky prvním českým reprezentantem ve FIFA. To Lakyho ještě nemuselo mrzet, protože na poraženého čekal zápas s lepším hráčem ze semifinále MarioOoso - DRMi. Tím se nakonec stal hráč Slavie. Lakymu ale nevyšel ani jeden ze zápasů klíčové poslední série a DRMi si tak došel pro naprosto jasný výsledek 3:0 a stal se vedle Emericksona druhým členem reprezentačního týmu, který bude Českou republiku reprezentovat na mezinárodní události eNations Cup 21 v konkurenci těch nejznámějších a nejlepších FIFA hráčů planety. Kromě toho si hráči odnesli skvělé finanční i věcné ceny od partnerů turnaje.

V symbolickém finálovém BO1 showmatchi o celkového vítěze eRepre kvalifikace se díky těsnému výsledku 2:1 radoval Sparťan Emerickson, který zažívá bezpochyby jednu z nejlepších sezon své kariéry profesionálního hráče FIFA.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama