Emiliano Sala odebrán z FIFA 19
Gaming FIFA 19 (PS4) Článek Emiliano Sala odebrán z FIFA 19

Emiliano Sala odebrán z FIFA 19

Láďa Živný

Láďa Živný

15. 2. 2019 01:43

In-game karta byla na jeho počest odstraněna

Reklama

Asi každý člověk v poslední době zaregistroval informaci o tom, že se zřítilo letadlo ve kterém cestoval Emiliano Sala. Argentinský útočník akorát letěl z Nantes, kde si díky parádním výkonům řekl o přestup do anglického Cardiffu. Všechno vypadalo velice slibně a nakonec se schylovalo k obchodu za 15 milionů liber. Jenže, když se hráč posadil do letadla, aby šel za svým snem, všiml si, že letadlo není v té nejlepší kondici. Ještě než letadlo až na čtvrtý pokus vzlétlo, poslal Sala svým přátelům vzkaz, ze kterého trošku mrazí.

„Byl jsem v Nantes vyřizovat nějaké věci a teď sedím v letadle, které vypadá, že se za chvíli rozpadne na kousky. Letím do Cardiffu, šílenost, a zítra už se do toho dáme. Budu trénovat s novým týmem. Kdybyste o mně nic neslyšeli příští hodinu a půl, nevím, jestli nebude potřeba, aby mě někdo vyrazil hledat. Začíná mě to děsit."

Emiliano Sala odebrán z FIFA 19

Následně se letadlo ztratilo z radaru poblíž ostrova Alderney a spojení s ním už se nepodařilo navázat. Neuteklo ani pár hodin a spousta hráčů se pokusila na tomto neštěstí přiživit díky logicky zvýšené ceně jeho hrací karty ve hře, a tak byl dočasně vyjmut. Po pár dnech neúspěšného pátrání byla snaha o nalezení letadla ukončena, ale díky tomu, že se našlo několik lidí s finančním příspěvkem (a to i dokonce taková jména jako Messi či Maradona), bylo možné v pátrání pokračovat. Bohužel se nakonec Emiliano v troskách letadla našel a tak uhasla i poslední naděje. A tak se do toho vložilo samotné EA Sports, které soucítí s rodinou. Pokud si dnes zapnete FIFU, tak už Salu v týmu Nantes nenajdete. Stejně tak byl odebrán ze všech balíčků ve FUT režimu a jeho cena zůstane na aktuální výši. 

Emiliano Sala odebrán z FIFA 19

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama