Emotikon pozadí kočky je proti pravidlům, říká Twitch
Zajímavosti Článek Emotikon pozadí kočky je proti pravidlům, říká Twitch

Emotikon pozadí kočky je proti pravidlům, říká Twitch

Adam Král

Adam Král

16. 9. 2022 14:08

Myslíte si, že na Twitchi jsou alespoň emotikony v bezpečí? Není tomu tak, i roztomilá kočka dostala ban.

Reklama

Twitch je se svými pravidly stále přísnější a přísnější. Tam, kde jiní vidí naprosto škodlivou záležitost, Twitch nad tím jen mává rukou a nechává vše projít. Naopak tam, kde není nic příšerného, Twitch vidí nevhodné, brutální a sexualizované věci. Podobný případ se stal před pár dny a informovala o něm streamerka s přezdívkou HallowQweenn.

Neškodná kočička?

Streameři mají už nějakou dobu problém s dokazováním toho, co je neškodný obrázek zvířete, a co jasné zobrazení dospělého obsahu. Různé smajlíky a emotikony už dostaly zákaz navzdory tomu, že neukazovali nic příšerného – spousta z nich jen vystrkovala své pozadí tak, jako to dělá smajlík od HallowQweenn.

Emotikon pozadí kočky je proti pravidlům, říká Twitch

Qweenn má ve svém repertoáru sbírku zajímavých zvířátek, od hrocha počínaje a u psa konče. Pro vyváženost chtěla přidat roztomilou kočičku, kterou by mohli uživatelé používat. Nejabsurdnější na celé situace je, že od Twitche před rokem dostala povolení. Nějaká změna v pravidlech ale zapříčinila, že obsah je najednou škodný.

V září streamerka napsala na Twitter, jestli si Twitch dělá legraci s tím, že její emotikon zakáže, ale streamerky vysílající z vířivky nechá. Platforma se už před časem vyjádřila, že povolená nejsou ani animovaná/nakreslená pozadí čehokoliv. O tom si ale uživatelé myslí, že je trochu přes čáru a určitě se to netýká této roztomilé kočičky. Podle obrázku výše můžete posoudit sami, jestli bylo smazání oprávněné, nebo ne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama