Enterprise Esports rozjíždí Valorant sekci
Esport Valorant Článek Enterprise Esports rozjíždí Valorant sekci

Enterprise Esports rozjíždí Valorant sekci

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

18. 9. 2020 16:57

Další přírustek do organizace Enterprise Esports.

Reklama

Herní organizace Enterprise Esports se za poslední dobu výrazně rozrostla o několik nových sekcí. Po Counter-Strike: Global Offensive, u kterého tahle jízda začala, se k organizaci přidali Brawl Stars, Critical Ops a PUBG týmy. Nyní rozvíří proudy taky na domácí Valorant scéně, kde se jim podařilo získat pořádně našlapanou pětku v této úspěšné FPS hře.

Pokud sledujete domácí Valorant scénu a neunikl vám největší tuzemský turnaj Grunex Masters, tak určitě znáte jméno AVENUE Esports. Tihle borci kolem Adama "Adamelo" Sabola a Petra "cDe" Dumeka si zahráli ve finálovém zápase proti Ferrari Peek (nynější Entropiq Bravo), kterým sice podlehli o jedinou mapu, ale mač to byl neskutečně vyrovnaný.

V srpnu se čeští hráči rozhodli belgickou organizaci AVENUE Esports opustit, a po menší obměně týmové sestavy začali hledat angažmá na CZ/SK scéně. Netrvalo to dlouho, a nyní si plácli s Enterprise Esports. Samozřejmě, že hráči i tým mají vysoké ambice, a očekávají se od nich stejně povedené výsledky, jaké do teď předvádí na EU scéně. Navíc diváci by se mohli dočkat zajímavých derby ve Valorantu mezi Entropiq a Enterprise Esports, jelikož tyto organizace si jdou po krku taky v PUBG a CS:GO.

Sestava Valorant sekce Enterprise Esports:

  • Martin "Magnum" Penkov
  • Ondřej "MONSTEERR" Petrů
  • Otakar "brucion" Víšek
  • Adam "Adamelo" Sabol
  • Petr "cDe" Dumek
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama