Enterprise hrají v evropské konkurenci o postup na finálovou LAN!
Esport Valorant Článek Enterprise hrají v evropské konkurenci o postup na finálovou LAN!

Enterprise hrají v evropské konkurenci o postup na finálovou LAN!

Jarmil Černý

Jarmil Černý

23. 5. 2023 12:10

Enterprise zabojují o postup na LAN finále.

Reklama

Po váhavém začátku ve druhém splitu VCL East: Surge se jedinému domácímu celku v druhé nejvyšší evropské soutěži podařilo zakončit základní část na čtvrté příčce, což znamená automatický postup do online play-off části, která rozhodne o dalších dvou týmech, které se podívají na finálovou LAN pro čtyři nejlepší týmy.

 

 

České vysílání mezinárodních turnajů na Grunexu ti přináší herní monitory LG UltraGear.

V první části online play-off vyhráli Enterprise svůj první duel, ve druhém bohužel nestačili na Anonymo Esports a svůj postup tak budou muset obhájit v opravném zápase proti jednomu celku z dvojice GoNext Esports, Zero Tenacity. Oba týmy se v základní části umístily až za Enterprise, kteří tak budou mírným favoritem.

Jak zápas, který určí soupeře Enterprise, tak samotný duel českých střelců odvysíláme na Grunex twitch kanále. Přenos započne v úterý 23. května ve 14:55.

Sleduj počínání českých střelců živě

Vysílání mezinárodních a evropských Valorant lig a turnajů můžeš každý týden sledovat na Grunex twitch kanále. Pokud si nechceš nechat ujít žádnou novinku z Valorantu a evropských soutěžích, tak sleduj náš Valorant esportový přehled.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama