Enterprise představili nový Rocket League tým
Esport Rocket League Článek Enterprise představili nový Rocket League tým

Enterprise představili nový Rocket League tým

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

21. 10. 2020 21:03

Co prozradil o svém týmu kapitán Lukáš "Gr4nk0" Burda?

Reklama

Tým Enterprise nedávno pod svá křídla přibral nový tříčlenný tým do své Rocket League sekce. I když tato trojice hráčů spolu hraje již déle, pod barvy Enterprise přichází nově.

Sestava týmu:

  •  Lukáš "Gr4nk0" Burda
  •  Patrik "Paca" Blažek
  •  Daniel "Shadow" Palarčík

Kapitán Gr4nk0 odpověděl na několik otázek:

Ahoj, mohl bys prosím představit sebe a svůj tým?
Ahoj, na internetu vystupuji pod přezdívkou Gr4nk0 a jsem kapitán týmu Enterprise. Jsme relativně "nový" tým s vysokými ambicemi na CZSK scéně složený z lidí, kteří už spolu v minulosti hráli.
Proč zrovna Enterprise? Co vám tato organizace dala?
Když jsme se dozvěděli, že tato organizace hledá RL sekci, pořádně jsme si ji prostudovali, zalíbil se nám jejich brand a jejich vystupování na sociálních sítích, organizace je stará jen pár měsícu a je více než schopná nám zajistit bootcampy, merch, apod., proto jsme neváhali a kontaktovali.
Kdy si poprvé spustil Rocket League?
Léto 2015, pár dní po vydání
Jak jste spokojení se svými současnými výkony?
Nedá se říct, že jsme spokojení, ale určitě nejsme nespokojení. Hrajeme spolu krátkou dobu, takže nelze očekávat, že budeme porážet hned každého, ale máme velký potenciál, který se ukáže, jakmile se více sehrajeme a určíme si, jak hrát.
Co tě motivuje posouvat sebe a tým dál?
Motivuje nás to, že ještě nikdo z nás nedosáhl nějakého většího úspěchu na EU scéně, kde bychom se chtěli probojovat do RLCS Main eventu (Top 32). Věřím že s tímhle týmem a pořádným tréninkem jsme toho určitě schopni.
Připravujete se nějak zvlášť na soupeře?
Nijak zvlášť se nepřipravujeme, ale vždycky před sérií si říkáme, na co si dát pozor.
Kolik hodin denně hraješ Rocket League?
Momentálně kvůli tomu, že jsem nezaměstnaný a mám hodně času, hraji více, než bych normálně hrál, snad nejvíc z celé CZSK komunity už nějaký ten měsíc.
Hraješ na klávesnici nebo na Gamepadu?
Hraju na klávesnici a myši.
Co říkáš na to, že je Rocket League zdarma a má ho pod správou Epic Games?
Je to určitě krok správným směrem, ale osobně si myslím, že mělo být zdarma už dříve. Co se týče Epic Games, nejsem zrovna nadšený, že se přešlo ze Steamu právě na Epic, ale naštěstí lidi na Steamu to nijak neomezilo a můžeme stále hrát i na tam.
Kde vidíš sebe popřípadě tým v budoucnu?
Nechci si lhát, tak to řeknu narovinu. Určitě nejsme a ani v blízké budoucnosti nebudeme tým, který bude #1 v Evropě, ale rozhodně chceme být na vrcholu CZSK scény a dosáhnout RLCS Main eventu, kde bychom se právě potkali s TOP týmy v EU a mohli se ukázat v dobrém světle.
Závěrem bych ti chtěl poděkovat za rozhovor, jsme rádi, že tak velká a potenciální organizace si všimla tak skvělé sestavy, jakou tento tým bezpochyby je.

Hráče můžete sledovat na twitch.tv:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama