ENTERPRISE společně s VIKÜRVI ve vedení celkové tabulky Grunex Masters  s náskokem 50 bodů!
Gaming PUBG Článek ENTERPRISE společně s VIKÜRVI ve vedení celkové tabulky Grunex Masters s náskokem 50 bodů!

ENTERPRISE společně s VIKÜRVI ve vedení celkové tabulky Grunex Masters s náskokem 50 bodů!

17. 2. 2022 00:50

Kvalifikace první části Grunex Masters o 100 000 Kč jsou v plném proudu, dominují ENTERPRISE a VIKÜRVI!

Reklama

V neděli se odehrála druhá kvalifikace v první části Grunex Masters o 100 000 Kč a wild card slot do uzavřené kvalifikace PUBG Continental Series 6: Europe West.

Nedělní souboj značil předposlední šanci, jak se probojovat do vůbec prvního kvalifikačního finále. To následně uvítá celkem 16 nejlepších týmů první STAGE, které budou bojovat o prvních 8 slotů zajišťující jim místo v již zmíněném Grand Finále

Na nedělní turnaj se přihlásilo celkově 62 týmů (2 týmy chyběly pro odehrání 4 balíků). Stejně jako předchozí kvalifikaci jsme na bitevním poli mohli vidět ENTERPRISE, VIKÜRVIExpendabl3s, fulltime nebo Beer Fellas. Kdo určitě překvapil byl tým Spaghetti Mafia ve složení dank00o, LOLAN, FlyFex a OConnell, který vyhrál svůj balík C.

Již zmiňovaní borci z ENTERPRISE předvedli neskutečný výkon v podobě nahraných 99 bodů v 5 hrách, hned v závěsu za nimi v druhé skupině skončili VIKÜRVI s 94 body, kde se v soupisce objevil bývalý hráč Inside Games, Odstřelovač. Tím ale první STAGE rozhodně nekončí, na další kvalifikaci se můžeme těšit ve středu 9. února od 18 hodin na Twitch kanále spajKK, kde společně se spajKKem bude komentovat i AmIDivinE.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama