Enterprise zdolali ve VCL East: Surge vedoucí Acend, na vedení ovšem ztrácejí
Esport Valorant Článek Enterprise zdolali ve VCL East: Surge vedoucí Acend, na vedení ovšem ztrácejí

Enterprise zdolali ve VCL East: Surge vedoucí Acend, na vedení ovšem ztrácejí

David Jiránek

David Jiránek

24. 1. 2023 18:15

Jeden overtime za druhým. Enteprise Esports mají na kontě pět výher, přesto na špičku ztrácejí.

Reklama

Fanoušci české organizace Enterprise Esports zažili ve druhém týdnu VCL East: Surge pořádnou jízdu na horské dráze. Nejprve si celek neporadil s Anorthosis Famagusta Esports, kdy tým ve druhé polovině mapy Ascent ukořistil jen dvě kola. Následoval overtime proti NOM Esports, který hoši tradičně dovedli do zdárného konce.

Sobotní duel proti Diamant Esports byl ukázkovým příkladem 9-3 curse. Enterprise jasné vedení nedokázali přetavit v jediné vyhrané kolo a do zápasu proti vedoucím Acend vstupovala organizace jako jasný outsider. O to větší překvapení přišlo.

Výhra Enterprise v poměru 13:4 proti aktuálně prvnímu týmu jistě spravila hráčům náladu.

Tabulka VCL East: Surge bohužel nevypadá pro Enterprise příznivě. Ačkoliv skóre 5-3 stačí na teoretické druhé místo, týmy získávají body za to, zda vyhráli v základní době nebo při prodloužení. Enterprise mají aktuálně na kontě tři výhry v prodloužení, což znamená, že se tým připravil o tři body.

Enterprise zdolali ve VCL East: Surge vedoucí Acend, na vedení ovšem ztrácejí

Z českých hráčů se má nejlépe MONSTEERR v Acend. Jeho tým sice v obou super týdnech vždy jednou padl, přesto má organizace rezervu dvou bodů na druhé Cyber Wolves Esports, kde hraje další český zástupce, Hitch.

VCL East: Surge pokračuje dvěma hracími dny v sobotu a v neděli od 17:00. Zápasy můžete sledovat na twitch.tv/grunexcom, kde vás bude provázet Tixi.

Nezapomeňte se také napojit na náš komunitní Valorant Discord, kde můžete tipovat výsledky zápasů a vyhrát virtuální i fyzické ceny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama