Epic odpovídá na problémy s bouří
Gaming Fortnite Článek Epic odpovídá na problémy s bouří

Epic odpovídá na problémy s bouří

Petr Adam

Petr Adam

19. 9. 2019 13:23

Hra po aktualizaci na verzi 10.31 vykazovala bugy.

Reklama

Včera vyšla aktualizace 10.31, která kromě novinek způsobila i pár problémů. V patch notes se včera objevila informace, že bouře dříve mohla způsobovat problémy, a proto byla v aktualizaci změněna. Nově tedy bouře neměla končit v riftových zónách, jako je například Moisty Palms, Greasy Grove, nebo Tilted.

Na internetovém fóru Reddit se dnes ale objevily reporty, které tvrdí, že zde bouře opět v některých případech končí. Hráči tedy byli opět naštvaní na nesprávnou implementaci změn ze strany vývojářů, na což nyní vývojářský tým odpovídá. Následující příspěvek byl zveřejněn z účtu, které patří týmu Epic Games.

Změny bouře měly být aktivní pouze na finální kruh bouře a ne na finální místo, na které se poté bouře z kruhu přesouvá při úplném konci hry. Klidně se tedy může stát, že budete ke konci hry hrát v riftových zónách, ale bouře tam nebude končit.

Tato odpověď však nedává velký smysl, neboť by změna neměla téměř žádný význam. Podobně to cítí i většina hráčů, což je patrné z jejich reakcí.

Tak proč jste to vůbec měnili? Všichni stejně umřou kvůli blbostem, které jsou v riftových zónách. Každopádně díky za vysvětlení.

Jiný uživatel napsal:

Takže je změna bezcenná. Super. Příště během třetí bouře vypněte efekty.

Zatím není jasné, jestli bude Epic po stížnostech bouře dále upravovat. Uvidíme, co na to budou říkat streameři. Na ně by totiž vývojáři mohli dát, protože ti dělají hře hlavní reklamu.

Support a Creator 

Pokud se vám článek líbil, můžete nás ve hře podpořit zadáním kódu pro Support a Creator: Nejdeto. Za veškerou podporu děkujeme!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama