Escape from Tarkov ještě letos nabídne otevřenou betu, hra bude v češtině
Gaming Článek Escape from Tarkov ještě letos nabídne otevřenou betu, hra bude v češtině

Escape from Tarkov ještě letos nabídne otevřenou betu, hra bude v češtině

Filip Němeček

Filip Němeček

7. 11. 2017 17:44

Hardcore survival si bude moci vyzkoušet každý.

Reklama

Escape from Tarkov ještě letos nabídne otevřenou betu, hra bude v češtině

Escape from Tarkov nás zaujalo už v dubnu minulého roku, kdy jsme se hře poprvé věnovali. Letos jsme si ji potom vyzkoušeli na GamesComu a již brzy si ji bude moci zkusit každý. Vývojáři u příležitosti vydání aktualizace na verzi 0.4 oznámili také plány do budoucna.

Ještě letos chtějí stihnout otevřený betatest, aby si hru mohli vyzkoušet všichni zájemci. Aktuálně musíte za přístup do uzavřené bety platit. Bohužel přesnější datum neznáme, zase ale do konce roku zbývají pouze dva měsíce a vývojáři asi nebudou chtít betu spouštět těsně před Vánoci…

Kromě nového obsahu jako jsou mapy, zbraně a další je v plánu lokalizace do deseti nových jazyků. Mezi nimi trošku překvapivě najdeme češtinu.

Níže ještě popis aktualizace z tiskové zprávy:

Aktualizace 0.4 rozšiřuje dostupné vybavení o více jak 70 nových předmětů. Mezi nimi najdeme např. odstřelovací pušku DVL10 M1 s tlumičem nebo útočnou pušku AKM spolu se dvěma civilními verzemi - VPO-209 i VPO-136. Hráči obdrží celkový přístup k celé řadě gest a hlasových povelů, stejně tak jim budou zpřístupněny nové druhy střeliva, nové oděvy nebo příslušenství k zbrojní výbavě. Současně byly výrazně rozšířeny možnosti úpravy zbraní založených na systému Kalašnikova. Novinkou v Escape from Tarkov je způsob střílení „na slepo” z úkrytu.

Nová verze hry zlepšuje pokročilé zaměřování, efekty explozí granátů a mechanismy pro zranění nebo hojení ran. Umělá Inteligence se taky dočkala svých oprav. Byly opraveny problémy s viditelností objektů skrz husté rostliny a virtuálním protihráčům byly vylepšeny smysly zraku a sluchu. Umělá Inteligence bude nyní také reagovat na hozené granáty a prolétající rakety. Stejně tak důležité změny byly udělány při optimalizaci obzvlášť pokud jde o využití paměti RAM. Aktualizace 0.4 umožňuje plynulou hru nejen na výkonnějších, ale i na slabších strojích. Escape from Tarkov se dočkalo také řady jiných menších úprav. Navíc nová verze EfT zvětšuje obsah balíčků předčasného přístupu při předpremiérových objednávkách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama