Esportové novinky: Nominace na The Game Awards a začátek Blast Premier Fall Final
Partnerský obsah Článek Esportové novinky: Nominace na The Game Awards a začátek Blast Premier Fall Final

Esportové novinky: Nominace na The Game Awards a začátek Blast Premier Fall Final

Jarmil Černý

Jarmil Černý

23. 11. 2022 13:19

Už jste hlasovali v Game Awards pro své oblíbené esportové hráče, organizace a komentátory?

Reklama

V dnešním přehledu si připomeneme start finálového turnaje Blast Premier Fall, ukážeme si esportové nominace na Game Awards a pogratulujeme Freezovi k přestupu a nové roli.

Dnešním dnem začíná Blast Premier Fall Final, v Kodani se představí i Neofrag

Středečním dnem začíná pětidenní turnaj BLAST Premier Fall Final. Mezi osmičkou kvalifikovaných týmů se představí také český zástupce Adam "NEOFRAG" Zouhar hájící barvy OG.

Kodaňská Royal Arena přivítá od středečního dne další turnaj mezinárodní turnaj od pořadatele BLAST Premier. Turnaje s celým názvem BLAST Premier Fall Final 2022 se účastní 8 týmů, které se kvalifikovali skrze předešlé podzimní turnaje od tohoto organizátora. 

Celý článek najdete na esport.sazka.cz.


Nominace na The Game Awards 2022. Který esport si odnese nejvíce cen?

Každoroční udílení cen za vynikající úspěchy ve videoherním průmyslu zná všechny své nominované. Ceny se nesoustředí pouze na hry pro jednoho hráče, ale mají i několik esportových kategorií, ve kterých nechybí legendy žánru jako CS:GO, League of Legends nebo Dota 2.

Ceremonie The Game Awards, jak z ní její celé jméno, vznikla v roce 2014. Stala se v podstatě přímým nástupcem tehdy největšího podobného eventu Spike Video Game Awards, který byl od roku 2003 do roku 2013 vysílán na Spike TV. S touto show byl spjatý novinář Geoff Keighley, který chtěl pro videohry vytvořit něco podobného, jako jsou pro filmy Ceny Akademie, které všichni znají pod názvem Oscary.

Celý článek najdete na esport.sazka.cz.

Freeze potvrzen jako nový head coach Evil Geniuses

Spekulace potvrzena! Evil Geniuses na Twitteru potvrdila příchod Aleše Kněžínka jako nového head coache. "Těším se na jeho práci u našeho LCS týmu, má plnou důvěru," okomentovala Kelsey Molser, vedoucí realizačních týmů v organizaci.

K přestupu se vyjádřil i samotný Freeze. V rozlučkovém tweetu poděkoval méně známým osobnostem v 100 Thieves, se kterými měl tu čest spolupracovat. Zároveň se těší na novou výzvu a budoucí úspěchy.

Celý článek najdete na esport.sazka.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama