ezio-z-assassin-s-creed-se-v-nove-kolekci-podiva-na-soucasne-konzole
Gaming Článek Ezio z Assassin’s Creed se v nové kolekci podívá na současné konzole

Ezio z Assassin’s Creed se v nové kolekci podívá na současné konzole

Filip Němeček

Filip Němeček

14. 9. 2016 14:00

Vyjde v listopadu, v balení bude vstupenka na film. Série také překonala obří prodejní milník.

Reklama

Hráči na konzolích Xbox One a PlayStation 4 dostanou možnost, aby si zahráli dobrodružství Ezia v nové kolekci nazvané Trilogy Pack. Vyjde v polovině listopadu a obsáhne Assassin’s Creed II, Assassin’s Creed: Brotherhood a Assassin’s Creed: Revelations. Všechny hry mají mít vylepšenou grafiku.

Součástí nové edice mají být také DLC, Ubisoft ale zatím neupřesnil, jestli hráči dostanou všechny či jen vybraná. V balení také naleznete krátké animované filmy Assassin’s Creed Embers a Lineage. Aby těch bonusů nebylo málo, tak má Trilogy Pack obsáhnout také vstupenka na chystaný Assassin’s Creed film, který vyjde v prosinci.

Vydavatel může být s Assassin’s Creed sérii spokojený. Skrze oficiální blog totiž právě oznámil dosažení 100 milionů prodaných kopií. Každopádně Ubisoft věří, „že ty nejlepší hry sérii ještě čekají“. Více detailů k dosaženému milníku stanoveno nebylo.

Hlavní série zatím obsahuje devět her, pokud zanedbáme vedlejší tituly, tak na každou hlavní hru připadá průměrně zhruba 11 milionů kusů. To je pěkné číslo, navíc první díly se zřejmě tak dobře neprodávaly.

Podle spekulací se další hra v sérii jmenuje Empire. Hráče vezme příští rok do Egypta a má přinést zatím největší změny vůbec. Kromě toho se má ještě inspirovat u série Zaklínač. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama